Reviews from Aphrodite Gyros Utrecht

Recent reviews

5.0
T.M
21 May 2022

Prima eten, goede kwaliteit

Robbert
20 May 2022

Zoals altijd erg lekker!

Janneke
20 May 2022
Anita de Moor
15 May 2022

De bestelling kwam snel maar de gyros was helaas niet echt warm. . Ps: het woord komplimenten is met een k in plaats van met een c.

Eliza
14 May 2022

Heerlijk als altijd.

Yvon
13 May 2022

Was weer heerlijk!

Juul
9 May 2022

Complimenten, altijd heerlijk!

Nicolai
7 May 2022

It's always fantastic, but for the love of god take some extra employees. I know all about hard work, but you girls take it to another level..

Ben Stappers
6 May 2022

lekker vegan giro's. Bestellen zeker nog eens maar komen dan eten. ASW is toch wat ver om het warm te houden.

Karen Heerema
4 May 2022

Menu meer groente viel me tegen, weinig variatie (vnl biet en nog iets wits(pastinaak??), kort gegrild, erg hard allemaal), bijgerechten waren wel lekker. tzatziki mag wel wat Griekser, wat meer knoflook. Frietjes waren lekker Menu kipsouvlaki was wel erg lekker gegrild.

Marijne
1 May 2022
Jeroen
17 April 2022

Eten zoals verwacht dus prima. Werd keurig optijd gebeld dat de bezorging iets later zou komen (wegens IT problemen) daar kunnen velen nog iets van leren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
15 April 2022
Jules
15 April 2022

Heerlijk!

Bente
15 April 2022

De kwaliteit is hier hoog en zeer constant. Daarnaast kun je 'fast food' hier ook gezond aanpakken (bijv de moussaka of de salades); ik zou aphrodite zeker aanbevelen!

Joost Akkermans
15 April 2022

Zoals altijd is zowel het eten goed, als de bezorging goed. Altijd een feest om hier te bestellen. Enige tip; bij het Gyros menu krijg je naast de gyros een lekkere pita, een frietje en wat saus, maar ook een salade. Nu bestel ik meestal met mijn vriendin, die dan mijn salade opeet, maar gisteren bestelde ik met mijn dochter en nu staan er dus twee salades in de koelkast. De kans is groot dat deze de prullenbak ingaan. Mijn tip is; maak de salade optioneel! Scheelt mij weer enkele euro's, scheelt weggegooid eten en jullie de moeite!

Annelies
13 April 2022

Heerlijk!

Sanne Simons
12 April 2022

Echt zulke lekkere pita gyros! En hoe fijn dat het op weg van m’n werk naar huis zit! Klaar op de afgesproken tijd, super makkelijk en heerlijk!

Marianne Van de Geijn
12 April 2022

Het was gewoon heerlijk!

Ineke
10 April 2022

Heerlijk knapperig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kasper
4 April 2022
Mark
3 April 2022

Bij het gyros menu was het bakje sla vergeten. Kan gebeuren alleen 1x eerder was er ook een keer een product vergeten.

Ronald
28 March 2022

Gewoonlijk wel goed maar deze keer slecht: Slaatje zat er niet bij en in plaats van het extra bestelde bakje turbosaus kreeg ik tzaziki.

Adri van der Loos
28 March 2022

Heel lekker, aardige mensen

Claudia
25 March 2022

Heerlijk salade Aphrodite gegeten. Dit keer lekker veel gegrilde groentes. En die pita …. Jummie. Ik neem wel altijd extra feta en tzaziki. Feta in salade is wat weinig vind ik. Maar ik ben liefhebber 😃.

Ewa & Andre
21 March 2022

Prima en lekker

Bente
21 March 2022

Smakelijke moussaka met frisse salade, super kipgyros met de bedte frietjes van utrecht-zuid. Would order again.

Onno
7 March 2022
Ana
7 March 2022

The food is delicious and very tasty. I made the order online and it was ready in time for pick up. The workers are very nice. I will repeat!

Emmie
5 March 2022

Absoluut heerlijk eten en super dienstverlening, voor een heel schappelijke prijs!

Joke
4 March 2022

Was weer heerlijk!

Marjon
2 March 2022

De rode van de gegrilde groenten was nog erg hard. Had er graag ook andere groenten tussen gezien. Verdeel was alles heerlijk en ruime porties!

Fred van der Star
26 February 2022

Overheerlijke maaltijd, deze keer een grote 'Kapsalon'. Op tijd klaar volgens afspraak om opgehaald en meegenomen te worden. Uiterst vriendelijke dames achter de balie. Van dit alles word je écht blij van.

Ben
26 February 2022

Pita en gyros waren prima! Kippenpook helaas wat minder.

Jasmijn
23 February 2022
Christiaan
21 February 2022

Het was erg lekker, alleen zat er bij het gyros menu geen salade en de frietjes waren al wat taai geworden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasmijn
15 February 2022
Mirka
14 February 2022

Snel bezorgd, lekker eten, goed contact. Aanrader!

Andre & Ewa Rogala
14 February 2022

giros smakten fantastich - je kon wel merken het verschiel - echt super! bedankt! zo lekker zijn ze nog nooit geweest!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michaël
13 February 2022

Wat ons betreft de enige Griek die zich echt Griek wat noemen. M.a.w.: bij Aphrodite smaakt het zoals in het Griekenland ook smaakt!

Stijn
7 February 2022

Fantastische Moussaka!

Yfke
31 January 2022

Weer heerlijk. Lekker vers met ook veel groente en mals vlees.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
31 January 2022

Was heerlijk! Bedankt!

Hans C. Reinders
31 January 2022

Uitstekend concept, prima kwaliteit en sympathieke afhandeling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E va
30 January 2022

Super lekker!

Laureen Malawauw
21 January 2022

Heeeeeerlijk♥️

Stultjens
15 January 2022

Heerlijk eten en alles netjes verzorgd en bezorgd dikke pluim

Caroline
14 January 2022

Heerlijk Griekse pita gyros met crunchy frites!

Hsiung Ming Bruins
11 January 2022

Altijd lekker eten, maar deze keer was de patat een beetje aan de weinige kant, normaal zitten we erg vol, maar nu helaas niet. Ook waren de twee bestelde bakjes tzatziki bij de patat vergeten :(

Anouk
9 January 2022

Geweldig eten, super vers en smaakvol. Ik raad het iedereen aan om hier wat te bestellen, je krijgt er absoluut geen spijt van.

Ben
8 January 2022

Prima gyros, complimenten!

Marjolein
7 January 2022
Yfke
6 January 2022

Heerlijk eten en precies op tijd.

Corrine
6 January 2022

Helaas wat het broodje lauw, maar wel smakelijk.

De Vries
2 January 2021

Zoals altijd heerlijk goed vlees lekkere friet en vriendelijk personeel.

J
2 January 2021
Johan
2 January 2021
Andre en Ewa
30 December 2021

prima!!!!

Ewoud
27 December 2021

Mooi verpakt. Ruim voldoende saus. Prima service. En zoals altijd een lekkere maaltijd.

Henk
22 December 2021

Top, zoals altijd! Frietjes zijn beter geworden, minder vet.

Ben
22 December 2021
Bart
21 December 2021

Ongelooflijk lekker, aan de prijs, maar het is het waard.

Eelco
18 December 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Andre en Ewa
17 December 2021

erg lekker en precies op tijd

Andre en Ewa
14 December 2021

prima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marianne Van de Geijn
10 December 2021

Compliment voor de reactie nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan!

Jasmijn
8 December 2021
Jan Arie van Garderen
7 December 2021

Mijn moussaka was super lekker! Pittig en romig tegelijk. Een keiharde aanrader.

Stijn
6 December 2021
Yfke
6 December 2021

Was heerlijk! Lekker vers en veel.

Ivo
6 December 2021

Het eten is super. De wachttijd was echter absurd. Ik heb online besteld en afhalen om 1810 geselecteerd, maar moest alsnog bijna 45min wachten voor het klaar was. Wel een stukje taart gratis voor de vertraging....

Claudia
3 December 2021

Heb online salade Aphrodite besteld. Had ook stuk Feta besteld, welke later bleek, niet voorradig te zijn. Netjes geld terug gekregen bij bezorging. Gelukkig had ik extra gekruimelde feta voor op de salade besteld want ik vond er dit keer heel erg weinig op zitten. Ik heb denk ik 2 kruimeltjes kunnen ontdekken. Vond ik erg weinig. Al paar keer eerder deze salade besteld, maar heb het idee dat er steeds minder gegrilde groente en feta op zit ...? Bediening en service is top. Erg netjes en vriendelijk.

Esther
1 December 2021

Wat een heerlijke patatjes, warm en krokant, super kipgyros, warm, mals en heerlijk gekruid en salade, vers met fijne dressing!!! Echt top. Een bezorgmaatlijd hoeft echt niet klef te zijn. Bedankt voor het bereiden👍🙏

Gerda Bultstra
30 November 2021

Altijd lekker en goed verzorgd. En wat ik zelf fijn en belangrijk vind: van een leuke, zelfstandige ondernemer die echt bijdraagt aan de buurt (Lunetten).

Eliza
30 November 2021
Lotte
30 November 2021

Jammie!

Kelly
29 November 2021

Super lekker en smaakt erg vers, fijn dat er groentes bij zitten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eelco
28 November 2021

Deze griekse heerlijkheden zijn voor iedereen lekker of je nu vegan, vega of vlees eet. De groenten die ik in mijn half om half pita neem zijn er heerlijk bij de vlees of vega giros, de pitas zijn overheerlijk en zelf de frietjes smaken als de beste. Wij zijn fan!

Klaas
27 November 2021

Was weer lekker!

Dirk
20 November 2021

De kwaliteit van de gyrosschotel was goed, maar voor 11 euro was het veel te weinig. Veel minder dan een maaltijd. Ik heb naderhand nog zelf een broodje kroket gemaakt om nog voldoende te eten te hebben. Bij eerdere bestellingen ( meestal pita gyros+ portie friet) was de hoeveelheid wel prima.

Moniek
16 November 2021
G
11 November 2021

Heerlijk gegeten! Eigenlijk zoals altijd. Genoeg eten en precies naar smaak. Goede service en vriendelijk personeel.

Laura
2 November 2021

Lekker!! Goede portie en vriendelijke bezorging.

Marianne Van de Geijn
2 November 2021
Houtman
31 October 2021

Het eten is zoals altijd heerlijk. Helaas werden we gebeld 2 minuten voordat onze bestelling bezorgd zou worden dat het nog later zou zijn ivm een andere bestelling op onze straat .. Jammer.

Andre en Ewa
28 October 2021

Eten erg lekker, ook prima feta.

Robbert
25 October 2021

Eten is zoals altijd erg lekker, bezorging was op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicolai
21 October 2021
Marianne Van de Geijn
4 October 2021

Keurig op tijd, heerlijk vers! Houden zo!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berik / Corrie
3 October 2021

Het was weer overheerlijk ondanks de grote bestelling... En ohhh wat waren de kipkluifjes godelijk!!! Dank jullie voor ons volle buikjes😘 Gr:Corrie en Berik

Anja
3 October 2021

Zoals altijd superlekker en meer dan genoeg!

larissa
24 September 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Dirk
20 September 2021

Ik moest twintig minuten wachten op m’n bestelling. Friet was te lang gebakken. We misten tzaziki en koolsalade Kortom niet echt heel positief.

Erik Trapman
16 September 2021

Erg snel gebracht. Was weer erg lekker. Voor de eerste keer vanille ijsje genomen. Ook die is aan te raden!

Elwin
15 September 2021

Erg smakelijk, goede kwaliteit ook van vega gyros. Ook goede vegan opties.

Sterre
11 September 2021

Smaakte heerlijk. Mooie en complete gerechten en niet te vettig. Goede porties. De slablaadjes waren knapperig. En een halfuur eerder bezorgd dan was aangegeven. We gaan zeker nog eens bestellen!

Lou
11 September 2021

Heerlijk eten en goede service. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Milo
7 September 2021

Het lijkt wel of ze steeds beter worden! Uitstekende ingrediënten, heerlijk vegan ook. En goede service. Had per ongeluk verkeerde bezorgtijd aangegeven, maar na telefoontje kwam het alsnog op de goede tijd.

Marianne Van de Geijn
7 September 2021

De Mousaka was overheerlijk! Hebben jullie een nieuwe kok of zo? En mooi op tijd na telefoontje dat het wat later werd! Top!

F.
3 September 2021
Ko
19 August 2021

Weer heerlijk gegeten met zn 4en

P.
17 August 2021

Heerlijke moussaka!

Laura
16 August 2021
Karen
15 August 2021

Het eten is heerlijk, maar bij onze bestelling zat slechts 1 van de 2 salades, en de bestelde extra pita en tzatziki zaten er beiden niet bij. Het was ook zonder de extra’s ruim voldoende, maar wel een beetje jammer dat ik er voor betaald heb.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet
13 August 2021

Eten was goed, bezorging op afgesproken tijdstip.

JD
10 August 2021

De 100% vegan gyros was echt keilekker!

Anouk
10 August 2021

erg lekker gegeten, vooral de vega gyros was echt fantastisch!

Jos
9 August 2021

Altijd heerlijk gesmuld van deze gyros. Jammer dat het gerecht deze keer niet echt warm meer was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sietske
9 August 2021

Lekker, warm en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
9 August 2021

Heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
9 August 2021

Super lekker eten en altijd snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
5 August 2021
Kim
3 August 2021
Vers
31 July 2021

Wat een lekker eten!

Fred van der Star
31 July 2021

Deze keer genoten van een overheerlijke Gyros Maaltijd. Ook deze keer zoals altijd vlotte bezorging, deze keer door Shamida (Shammie) zelf.

Erik Trapman
27 July 2021

Het was weer prima verzorgt. Precies op tijd bezorgd en erg lekker.

Pepijn
26 July 2021

Magnifieke moussaka. Voor herhaling vatbaar!

Andre
24 July 2021

Erg lekker ! kan echt niet beter!

Martijn
24 July 2021

Heerlijk en warm eten. Geweldig lekker!

Michael
23 July 2021

Aphrodite special , erg lekker gekruid, krokant en gevarieerd, snackbox aphrodite viel tegen

Martijn
19 July 2021

Zeer goed gegeten. Warm, heerlijk vers en snel bezorgd. Compliment!

Pauline
19 July 2021

Service prima Tzaziki: Lekker Vlees was te hard gebakken, en (daardoor) deels droog Gegrilde groenten: vond de combinatie van groenten niet zo lekker. Prijs-Kwaliteitverhouding niet goed.

Reaction from Aphrodite Gyros

Beste Pauline, Dank voor je feedback! Hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Onze hele manier van groenten selecteren en klaarmaken is helemaal vanaf het begin tot het einde van het proces veranderd. Dit naar aanleiding van jouw feedback, die wij volkomen terecht vonden. Inmiddels loopt het nieuwe groenten-systeem nu al een paar maanden en durven wij met zekerheid te zeggen dat wij er bijna zeker van zijn dat een tweede kans je niet zal teleurstellen! Wij hopen je dan ook snel te mogen verwelkomen en met de code SORRYPAULINE krijg je van ons €10,- tegoed via onze website. We hopen je snel weer te zien!

Felipe
17 July 2021

Geweldig lekker en zeer attent geholpen!

Hiep
15 July 2021

Ik twijfelde altijd om een recensie achter te laten simpelweg omdat ik het goede eten van deze Griek niet wilde delen met de rest van Utrecht. Want stel je voor dat ze ineens megapopulair worden en dat mijn bestelling niet meer op tijd kwam😅. Maar keer op keer weten ze bij Aphrodite wel hoe ze Grieks kunnen leveren. Het zou dan oneerlijk zijn om ze niet de review te geven die ze verdienen. Blijft zo op deze manier een van de beste van Utrecht. Ga zo vooral door!

Laura
15 July 2021

Vriendelijke bezorging en superlekker eten! Goede porties en vers klaar gemaakt.

Jasmijn
14 July 2021
Jacob
12 July 2021

Heerlijk gegeten! Bij afhalen duurde het allemaal wat langer in verband met zondagavond-drukte, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van de gyros. Aanrader!

Renske
6 July 2021

Het was weer heerlijk! Salade met halloumi is echt een aanrader 😃

Ank DiNapoli
2 July 2021

Lekker gegeten .super

Petra
29 June 2021

De vegetarische moussaka was erg lekker.

Heijnen
28 June 2021

Ik heb over t onderstaande al gebeld. Bestel graag jullie salade met geroosterde groenten omdat die veel groenten bevat en gezond is. Gister zat er enorm veel witte saus in de salade. De groenten dreven erin. Kan de saus voortaan in apart bakje geleverd, dan kan de gebruiker zelf bepalen hoeveel hij erin wilt?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
26 June 2021

alles lekker en op tijd

Peter
22 June 2021
Marco
21 June 2021

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke Gyrosschotel.

Pot
17 June 2021

Het was heerlijk.

Clara
14 June 2021

Heerlijke gyros! Op de afgesproken tijd afgeleverd en alles was nog goed warm.

Marten
13 June 2021

Het is gewoon heel erg lekker!

Marianne Van de Geijn
11 June 2021

Allebei prima

An
9 June 2021

lekker die salade met extra toppings en betere friet dan bij de snackbar ;-)

Sieneke Immerzeel-Iseger
8 June 2021

Was weer lekker enn goed verzorgd.

Renske
7 June 2021

Het was (weer) heerlijk! We zijn fan van de mousaka en de gegrilde groente 😃

Caroline
6 June 2021

Heerlijke pita gyros!

Robbert
5 June 2021

Eten was lekker en netjes op tijd

Anoniem
3 June 2021

Eten werd snel bezorgd en het was allemaal weer erg lekker.

Nicole Frusch
2 June 2021

Smaskte heerlijk. Prima communicatie over dat het wat later was

Emmie
1 June 2021

Echt ontzettend lekker eten en niet duur. Is echt een ontdekking voor mij geweest, ik haal nu heel vaak af en ik ben altijd dik tevreden! Ook altijd lekker grote porties waardoor ik er vaak de volgende dag nog een lunch aan heb. De mensen zijn ook altijd heel vriendelijk. Aanrader!!

Felicia
31 May 2021

Erg lekker!

Dirk
31 May 2021

Keurige service en erg lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syl
28 May 2021

Wat is alles toch heerlijk. Dank je wel weer. We hebben genoten. De gyros, de pita, de salade, alles was weer met liefde gemaakt. Bedankt voor het heerlijke dessert ook!

G.
28 May 2021

Erg lekkere gerechten.

Emile
27 May 2021
Jeroen
27 May 2021

De gyros was op tijd klaar, smaakte heerlijk, en ook de sausjes, verpakking, temperatuur en bediening waren dik in orde!

Frank de Groot - Schouten
24 May 2021

Familiemenu is ideaal!

Marten
19 May 2021
Jasmijn
18 May 2021
Laura
18 May 2021
Mike
16 May 2021
Andre
16 May 2021

Was heel, heel erg lekker!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yfke
15 May 2021

Heerlijk eten, goed van smaak en altijd voldoende.

Sagius
14 May 2021

Was heel erg lekker

Angela
13 May 2021

Het eten is altijd lekker alleen helaas moet je soms wat langer wachten op je bestelling. Dit word wel goed opgelost door iets extra's mee te geven. Super goeie service.

Ineke
11 May 2021

het vlees was heerlijk maar wat aan de lauwe kant, dat vond ik jammer

Bente
10 May 2021

Geweldige moussaka met lekkere sla, zoals 'ie hoort. We hebben genoten van dit stukje maandag!

Klaas
8 May 2021

Prima gegeten, extra vlees is niet overbodig maar dan heb je ook wel genoeg :)

Barry
6 May 2021

Een heerlijke en goed gevulde pita Gyros!

Arjan
30 April 2021
Lianne
29 April 2021

Mooi op tijd, en de pita zonder uien werd ook daadwerkelijk zonder uien geleverd :-)

Ko
27 April 2021

prima gegeten

Ronald
22 April 2021

Was weer heerlijk en keurig op het afgesproken tijdstip

Pepijn
21 April 2021

Heerlijke pita gyros. Erg lekkere friet ook!

Texel
19 April 2021

Heerlijk Grieks eten. Veel keuze en ruime porties. We bestellen altijd hier! Bezorging is wel structureel later dan aangegeven, dus hou daar rekening mee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adg
17 April 2021

Heerlijk en warme vegetarische kapsalon.

Marit Siersema
14 April 2021

In 1 woord: Geweldig!! Echt heerlijk eten, kip gyros menu besteld. Kip is erg goed gaar en goed qua smaak, frietjes zijn heerlijk doorgebakken en je krijgt er genoeg saus bij!! Aanrader

Peter
12 April 2021

Het eten was top, leuk zaakje, aardige mensen

Tim heerema
8 April 2021

Helaas waren jullie de salade vergeten bij mijn menu. Erg jammer, want jullie salades zijn juist erg lekker :)

Christien Bolt
7 April 2021

Het gyrosmenu was weer heerlijk. Het vlees een goede niet en de patat lekker knapperig.

Erik Trapman
6 April 2021

Was weer super lekker. Snel bezorgd en de Oreo CheeseCake geprobeerd. Dat is een aanrader.......

Lex
6 April 2021

Het eten was er snel en de portie heel goed. Niet eerder zo'n grote kapsalon gehad. Smaak was ook goed. Enige probleem was dat die kapsalon lauw was, prima eetbaar nog, maar alles behalve warm. En daardoor halverwege het eten echt koud. Bestel er zo weer, 4 sterren, maar warmer eten zou fijn zijn. En voor wie denkt dst het de afstand is; ik woon op nog geen 500m.

Lianne
3 April 2021

Gyros salade met haloumi; bijzonder lekker!

Corina
3 April 2021

Ook als je geen vlees eet, is Aphrodite Gyros een echte aanrader! De skepasti is heerlijk, en echt een ruime portie voor 1 persoon.

Veenendaal
1 April 2021

We hebben genoten van de aphrodite special schotel. Zeker voor herhaling vatbaar

Andre en Ewa
31 March 2021

Heel erg lekker, warm en op tijd bezorgd.

Yfke
29 March 2021

Heerlijk! Goed gekruid, echt lekker pita’s en vriendelijke bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sijmen
27 March 2021

Een heerlijke Griekse salade gegeten met enkele bijzondere ingrediënten die ik niet eerder had gegeten.

N.
27 March 2021

Het eten hier is heerlijk en van uitzonderlijke kwaliteit. Eten werd alleen wel aan mijn huisgenoot gegeven ipv mij haha. Kan gebeuren.

Barbara
25 March 2021

Heerlijk!!

John
18 March 2021

Zoals altijd weer lekker. Heerlijk gegeten helaas al ruim een jaar niet naar Griekenland geweest, toch weer even dat Griekse gevoel. Top

Larissa
17 March 2021

De bestelling werd ruim 20 min te laat bezorgd. Kan gebeuren maar zou wel netjes zijn als bezorger dan excuses aanbiedt of dat je een berichtje ontvangt dat het later komt.

Anita
17 March 2021

helaas 50 minuten later dan de verwachte bezorgtijd gebracht. Dat is lastig als iemand nog weg moet of afspraken heeft. Tip: pas de verwachte bezorgtijd aan, neem hem (veel) ruimer of geef geen verwachte bezorgtijd. Wel een gratis flesje ouzo.

Erik Trapman
15 March 2021

Het was weer prima in orde. Lekker gegeten!

Ank DiNapoli
13 March 2021

Lekker gegeten en de bezorger was zeer vriendelijk.

Claudia Tetzner
11 March 2021

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. De kwaliteit van het eten is elke keer weer perfect. Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd geleverd en meestal zelfs 10 min voor de opgegeven tijd.

RJ
10 March 2021

Simpel, s’nachts aan de diaree

Randy
7 March 2021

De inhoud van het familie voordeel menu is niet in verhouding tot de prijs. Werknemer gaf aan dat als ik het een GROOT probleem vond wel wat extra vlees krijg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freek
7 March 2021

Fantastische pita gyros en heerlijke frietjes gegeten. Fijne grote porties ook. Aphrodite is echt een leuke aanwinst voor Lunetten!

Khajik
6 March 2021

Heerlijk

Els
5 March 2021

Was erg lekker! Doe het gauw nog een keer.

Fred van der Star
4 March 2021

Makkelijk keuze te maken uit menu, vlotte bezorging en altijd op tijd. Allervriendelijkste en aardige bezorgster. Zoals altijd een smakelijke maaltijd.

Erwin
3 March 2021

had voor het eerst een bestelling gedaan. Een kip gyrosschotel. Was een heerlijke maaltijd. Top en dank je wel . je ziet mij zeker nog een keer

Tommy
3 March 2021
Nikola
1 March 2021
Lars
1 March 2021

Eten is heerlijk. Alle producten zijn van top kwaliteit. Helaas is de beloofde levertijd vaak niet reëel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LK
27 February 2021

Het was weer lekker, maar we kregen niet wat we besteld hadden. Kregen 3x varkensvlees terwijl we 2x varkensvlees en 1x kip hadden besteld

Reaction from Aphrodite Gyros

Beste Len, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat het is misgegaan. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en had je ons gerust mogen bellen, dan hadden wij ons best gedaan om het direct op te lossen. Wellicht vond je dit niet direct nodig, maar ik wil je toch graag iets aanbieden om het goed te maken. Ik stuur je daarom per e-mail een kortingscode die je een volgende keer kunt gebruiken. Hopelijk tot ziens en nogmaals bedankt voor jouw recensie!

Thijs G
26 February 2021

Uitstekend! Lekker doorgebakken knapperige patat, prima gyros en tatzikisaus zoals het hoort. Tevens bezorging bijna op de minuut af zoals aangekondigd. Kortom, niet alleen beter dan verwacht, maar zelfs beter dan gehoopt. Kudos!

Frank de Groot - Schouten
26 February 2021

Weer lekker eten, ook de vegetarische gerechten. En perfect gebakken frietjes!

Andre en Ewa
26 February 2021

Het was erg lekker en precies op tijd!

Jdv
25 February 2021

Heerlijk gegeten,mooi op tijd geleverd.

Ko
24 February 2021

Gyros mooie grote portie, moussaka wat weinig......

Els van Dam
22 February 2021

De moussaka was perfect!

Doris
22 February 2021

Het smaakte top, alhoewel wij dachten dat er de vorige keer een salade ook bij de Moussaka zat en dit keer was dat niet zo maar wel bij de Gyros Kip. In plaats van twee salades dus één, verder was de pita vergeten bij de Gyros kip. Echter hebben wij gebeld hierover en was de service voortreffelijk. Bovendien is de koffie hier ook grandioos. Complimenten

Eva
22 February 2021

Altijd fantastisch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
21 February 2021

Heerlijke maaltijd! De halve kip had een plekje wat wel érg krokant was, maar dat was een klein plekje. De smaak en malsheid maken dat dat erg snel vergeten was! Wederom naar volle tevredenheid deze bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liesbeth
20 February 2021

Het eten was super, en op tijd!

Csf
20 February 2021

Deze keer waren we minder tevreden. Het eten kwam 10min later en was niet meer erg warm. Het vlees was zacht ipv knapperig (niet gegrild?). Er was wel goed rekening gehouden met specifieke wensen.

Reaction from Aphrodite Gyros

Hoi, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring deze keer minder was. Lauw eten is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zou je graag compenseren door je een kortingscode te sturen per e-mail. Hopelijk is het de volgende keer weer helemaal naar wens. Wat betreft de zachtheid van het vlees, kan ik vertellen dat ons vlees de ene keer wat zachter en juist malser kan zijn, bijvoorbeeld wanneer de gyros afgesneden wordt en vrijwel direct op een pita kan. Omdat iedereen andere wensen heeft, helpt het ons om te weten dat jullie het graag krokanter hebben. We gaan ons uiterste best doen om dit voortaan te onthouden, maar je mag ons er natuurlijk gerust aan herinneren in het opmerkingenveld. Nogmaals bedankt voor je recensie en ik hoop je de volgende keer weer beter van dienst te zijn!

Michiel
19 February 2021

Heerlijke gerechten! De pitas zijn vers en luchtig, de frietjes krokant en het vlees heeft een heerlijke grillsmaak. Wij bestellen er vaker en de bezorging is altijd snel en vriendelijk!

Klaas
15 February 2021

Vorige keer vond ik het vlees wat te weinig maar deze keer met extra vlees wat het echt genoeg! Frietjes en pitabroodje waren prima, de uitjes bij het vlees blijf ik missen maar dat hadden we al eens besproken en zijn eenvoudig zelf toe te voegen. Al met al gewoon lekker gegeten met een ouzootje erbij!

Ronald
13 February 2021

Wegens grote drukte werd de bezorging iets later. Ik werd daarover keurig op tijd gebeld. Het eten was, net als de vorige keren, uitgebreid, goed verzorgd en heerlijk. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Liesbeth
12 February 2021

Kwaliteit was iets minder dan vorige keer, souvlaki licht aangebrand. Tzaziki en saus vergeten. Na een telefoontje toch nagebracht. Eten was 45 minuten te laat, in totaal anderhalf uur na bestelling. Misschien een mindere avond?

Reaction from Aphrodite Gyros

Best Liesbeth, Bedankt voor jouw recensie. Het was inderdaad een onverwacht druk moment. Vanwege de sneeuw en ijs, was het daarbij voor ons moeilijk om iedereen even snel te helpen. Wij hebben ons best gedaan om hierop te anticiperen door een "Sneeuwkorting" van 15% op de site te vergeven ivm de langere bezorgtijden, maar helaas is er ook iets misgegaan met jouw eten. Voor dit alles bied ik mijn oprechte excuses aan. Ik stuur je per mail een kortingscode op die je een volgende keer kunt gebruiken. Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven om het een beetje goed te maken.

Bram
11 February 2021

Heel lekker

Michaela
7 February 2021

Was weer heerlijk!

Timothy
6 February 2021

Eten smaakte heerlijk!! Belde vtv dat het iets later bezorgd zou worden, super survice!

Lenneke
4 February 2021

Top!!

Jolanda
1 February 2021

We hebben erg lekker gegeten, de porties zijn meer dan genoeg en erg goed verzorgd.

Nina
1 February 2021

Zoals altijd heerlijk!

Thea de Rooij
1 February 2021

Heerlijke giros schotels met knapperige patat en salade. Ruime porties. Echt heerlijk. Precies op tijd bezorgd. Gaan hier vaker bestellen.Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marten
31 January 2021
Dolf
31 January 2021

Kapsalon:👌

Toby H
30 January 2021

Andere soorten vlees in de kapsalon dan normaal, was lekker, maar sommige stukjes leken een beetje hard en droog. Overal met iets minder dan hij normaal is

ineke jonker
28 January 2021

Heerlijk gekruide kip of een goed pitabroodje.

Johan
27 January 2021
Remy
27 January 2021

Zo lekker altijd. Nu ook weer

André en Ewa
26 January 2021

Erg lekker en precies op tijd

Peter keikes
25 January 2021

Het was prima. Dank voor de service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veronique Starmans
24 January 2021

Super lekker!

Rietje
18 January 2021

Erg lekkere pitabroodjes. Met heel veel vulling er op. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela
18 January 2021

Het eten is altijd erg lekker. Heerlijk doorgebakken friet en verse ingrediënten. Je krijgt echt waar voor je geld. Goeie porties en niet duur.

Ch
17 January 2021
Erik Trapman
16 January 2021

Bezorging was prima.Vlees was niet warm.

Les
15 January 2021

Lekker en vers eten. Veel smaak en niet te zout. Super!

Luc
15 January 2021

Topkwaliteit, het is niet anders. Geen uniworst aan standaard Griekse kruiden, maar echt gevarieerd, lekker eten. En de bezorging was zelfs 5 minuten te vroeg :-)

Joke
14 January 2021

Het was weer heerlijk!! Alles was super gelukt en het toetje (suppa anglaise) was echt goddelijk!

Dick
14 January 2021

Was weer heerlijk. Bezorging vriendelijk en attent.

Robbert
13 January 2021

Wederom weer ontzettend te laat zoals altijd. Ik bestelde via de site waar ik een afhaaltijd kan kiezen. Ik kies een tijd over 45min. Ik kom bewust al 10min te laat, moet ik daar nog eens 20min wachten. Of ik nu bestel via de telefoon of website, afgesproken tijd is de afgelopen 6x nog nooit gehaald, ik sta altijd 15min te wachten daar. Een keer kan gebeuren, maar dit is gewoon slecht.

Veenendaal
11 January 2021

De moussaka was heerlijk maar de portie vond ik wel wat klein.

Michaela
11 January 2021

Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Een goed gevulde skepasti zoals die hoort te zijn en heerlijke pita en friet. Zowel de varkens gyros als kipgyros was enorm mals! Echt weer even alsof wij in Griekenland waren. Ook de home made oreo cheesecake was heerlijk. Leuk dat ze steeds meer wisselende toetjes hebben. Dit is voor mij (als Griekse kenner) de beste griek die er momenteel is in Utrecht en omgeving. Prijs-kwaliteit ontzettend goed.

Jasmijn
10 January 2021
Maartje
9 January 2021

Lekkere friet, heerlijke gyros en sausjes! Ook verrassend lekker waren de gegrilde groenten. En nog warme pita! Mmm.. En de “familiemaaltijd” is genoeg voor ons, 2 volwassenen en 2 kids van 10 en 11. Ben bang dat we elke week wat gaan bestellen!

Paul Karsmakers
9 January 2021

De bestelling werd 10 min. later geleverd, maar het was het wachten meer dan waard. Weer heerlijk gegeten, dit keer incl. desserts. Yoghurt met honing en walnoten was zalig en de Oreo cheesecake verslavend lekker.

Marianne
7 January 2021

Jammer dat het bijna koud was, misschien een andere tas gebruiken....?

Max
7 January 2021

Slechts 2 minuten te laat. Ik was oprecht verbaasd. Ook complimenten over de vegetarische gyros. Deze was niet van de echte te onderscheiden. We weten dan ook niet wie deze heeft gegeten en wie de echte had. Het kan zijn dat alcoholgebruik ook invloed had op ons smaakvermogen.

Cees
6 January 2021

Heerlijk gegeten weer, net zoals pas de Griekse gourmet-schotel ook heerlijk was.

Daniël
5 January 2021
Godelieve
4 January 2021

Het was erg lekker! Alles smaakte heel vers en de bezorging was erg snel en uitermate vriendelijk. Een aanrader dus!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KJ
3 January 2020
Jen
1 January 2020

Bestelling was snel en heel lekker, fijn dat er vegan, vega opties zijn!

Peter
1 January 2020

Zeer goed eten. 1 tip probeer de mayonaise en de tsatsiki saus beter te scheiden.

Maartje
1 January 2020

Lekker vlees, vooral de gyros. Goeie frietjes en sausjes! En ook nog lekkere salade, voir de vitamines 😊

Aranka
31 December 2020

De bezorging was 20-25 minuten later. Op zich geen probleem, maar wel fijn als het gemeld kan worden :)

Erik Trapman
31 December 2020

Vreemd dat de kwaliteit zo fluctueert. Dit keer: Ruim een half uur te laat. Eten was veel minder dan anders. Het was koud. Friet te hart gebakken. Kip te hard gebakken. Jammer....... :-(

Marianne Van de Geijn
29 December 2020

Werd 20 min te laat bezorgd, eten was goed had iets minder zout gemogen

Marianne
24 December 2020

Was een beetje te laat....vandaar 3 sterren, meestal zijn jullie heel erg op tijd.

Annie
22 December 2020

Prima!

Clara
22 December 2020

Lekker snel geleverd en het eten is altijd top!

Nikola
21 December 2020
Els
20 December 2020
Dirk
20 December 2020

Heerlijk en mooi op tijd bezorger keurige jongeman

Zwart
18 December 2020

Prima eten, vlot gebracht

Manon
18 December 2020

Dit keer was de bezorging net 15 minuten te vroeg, gelukkig waren we net thuis! Wel weer heerlijk gegeten zoals altijd, top!

Niels
17 December 2020
Olga Leever
17 December 2020

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn van Aphrodite (we bestellen vaker bij jullie). Bezorging was een minuut of tien te laat, maar we werden hier netjes over gebeld, dus dat was geen probleem. Bedankt!

Caroline
16 December 2020

Het viel deze keer wat tegen, de pita gyros, hoewel net klaargemaakt, was een beetje koud.

Frans
13 December 2020

Ondanks dat we iets langer moesten wachten op de bezorging heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
13 December 2020

Heerlijk eten, goed op smaak zonder overheersende smaken. Bezorging stipt op tijd en als altijd Corona proof. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
12 December 2020

In plaats van de gyros een keer voor de halve kip gegaan. Ik was in afwachting, want kip kan vaak wat droog zijn. Deze was echter heerlijk sappig en lekker gekruid ook. Volgende keer weer!

Marlous
11 December 2020
Johan
9 December 2020
Fred van der Star
9 December 2020

Weer een voortreffelijke maaltijd, deze keer Griekse Kapsalon. Ook deze keer weer op tijd geleverd zoals aangegeven.

David
8 December 2020

Blijft super lekker die gegrilde verse groente, de knapperige frieten met de lekkere Griekse sauzen en Pita broodjes!

Marten
7 December 2020

Lekker, mooi op tijd :-)

Jasmijn
7 December 2020
Rietveld
7 December 2020

Top wat was t weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
6 December 2020

Het eten was heerlijk warm en de rauwkost vers. Perfect op tijd ook

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andries
5 December 2020

Vers, smaakvol, goede portie. Gewoon lekker!

Niels
4 December 2020

De gyros is prima maar ook de salade is lekker vers met bijv top olijfolie. Pita gyros blijft mn favoriet.

Gemma
4 December 2020

Ontzettend lekker gegeten weer en wat extra vlees voor de hond. ;-) Griekse jeugd van het beestje werd weer getriggerd. Ze heeft ook gesmuld. :-)

Eva
30 November 2020

Zo ontzettend lekker dit! Niet normaal. Bovendien super fijne bezorging, goedkoop én op tijd.

Andre en Ewa
30 November 2020
Erik
29 November 2020

Hij was weer top en wat een lekker sappig vlees. Hmmm.

J.H.
28 November 2020

Het was erg smaakvol, we hebben er van genoten!

Stephan Verhulst
28 November 2020

Echt heerlijk gegeten!

Mirka
27 November 2020

Heerlijk, snel bezorgd pręcika op tijd, wij gaan zeker bestellen.

Annelies
26 November 2020

De smaak van de pita is heerlijk, maar ze zijn erg afgekoeld als je ze thuis krijgt, waardoor de pita heel taai is. Jammer !

Angela
23 November 2020

De kapsalon was erg lekker, grote porties en veel gyros. Wij komen de volgende keer zeker bij jullie terug voor een heerlijke kapsalon.

Paul Karsmakers
22 November 2020

Genoten van Familie voordeel menu! Prima hoeveelheid voor 2 volwassenen + 1 kind (10j). Tijdige bezorging, maaltijd was goed verpakt.

Annabel Simons
21 November 2020

Alweer zalig gegeten!

L28
21 November 2020

Super klantvriendelijk, lekker eten!

anoniem
21 November 2020
Sultan
21 November 2020
Kim
19 November 2020

Het eten was erg lekker! De bereiding duurde helaas wat langer dan was aangegeven. Maar het was het wachten waard :)

Beerend
19 November 2020

Goedemiddag, In principe vinden we het eten heel lekker en de werknemers zijn erg vriendelijk. Helaas is het wel zo dat de laatste twee keer de bestelling niet klopte. Daar komen we dan thuis achter en dan wil je eigenlijk niet meer terug en gewoon eten. Hartelijke groet, Beerend

Randy
18 November 2020

Al een aantal keer besteld. Maar twee personen worden steeds weer ziek van het bestelde eten. Het zou kunnen komen door de hygiëne. Eten is op zich wel oké maar wij bestellen niet meer.

Xx
17 November 2020

Ik heb hier al vaak besteld, en het eten is ook superlekker. Maar het lijkt wel alsof de porties steeds kleiner worden. Bij deze bestelling had ik maar half gevulde bakjes friet, en miste bovendien een bakje saus.