Beoordelingen van Aphrodite Gyros Utrecht

Recente recensies van Aphrodite Gyros Utrecht

5 sterren na 406 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed van smaak en altijd voldoende.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel erg lekker

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker alleen helaas moet je soms wat langer wachten op je bestelling. Dit word wel goed opgelost door iets extra's mee te geven. Super goeie service.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

het vlees was heerlijk maar wat aan de lauwe kant, dat vond ik jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige moussaka met lekkere sla, zoals 'ie hoort. We hebben genoten van dit stukje maandag!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, extra vlees is niet overbodig maar dan heb je ook wel genoeg :)

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke en goed gevulde pita Gyros!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, en de pita zonder uien werd ook daadwerkelijk zonder uien geleverd :-)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prima gegeten

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en keurig op het afgesproken tijdstip

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pita gyros. Erg lekkere friet ook!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks eten. Veel keuze en ruime porties. We bestellen altijd hier! Bezorging is wel structureel later dan aangegeven, dus hou daar rekening mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warme vegetarische kapsalon.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: Geweldig!! Echt heerlijk eten, kip gyros menu besteld. Kip is erg goed gaar en goed qua smaak, frietjes zijn heerlijk doorgebakken en je krijgt er genoeg saus bij!! Aanrader

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top, leuk zaakje, aardige mensen

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren jullie de salade vergeten bij mijn menu. Erg jammer, want jullie salades zijn juist erg lekker :)

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gyrosmenu was weer heerlijk. Het vlees een goede niet en de patat lekker knapperig.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. Snel bezorgd en de Oreo CheeseCake geprobeerd. Dat is een aanrader.......

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en de portie heel goed. Niet eerder zo'n grote kapsalon gehad. Smaak was ook goed. Enige probleem was dat die kapsalon lauw was, prima eetbaar nog, maar alles behalve warm. En daardoor halverwege het eten echt koud. Bestel er zo weer, 4 sterren, maar warmer eten zou fijn zijn. En voor wie denkt dst het de afstand is; ik woon op nog geen 500m.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros salade met haloumi; bijzonder lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook als je geen vlees eet, is Aphrodite Gyros een echte aanrader! De skepasti is heerlijk, en echt een ruime portie voor 1 persoon.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de aphrodite special schotel. Zeker voor herhaling vatbaar

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, warm en op tijd bezorgd.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed gekruid, echt lekker pita’s en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke Griekse salade gegeten met enkele bijzondere ingrediënten die ik niet eerder had gegeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is heerlijk en van uitzonderlijke kwaliteit. Eten werd alleen wel aan mijn huisgenoot gegeven ipv mij haha. Kan gebeuren.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker. Heerlijk gegeten helaas al ruim een jaar niet naar Griekenland geweest, toch weer even dat Griekse gevoel. Top

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim 20 min te laat bezorgd. Kan gebeuren maar zou wel netjes zijn als bezorger dan excuses aanbiedt of dat je een berichtje ontvangt dat het later komt.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas 50 minuten later dan de verwachte bezorgtijd gebracht. Dat is lastig als iemand nog weg moet of afspraken heeft. Tip: pas de verwachte bezorgtijd aan, neem hem (veel) ruimer of geef geen verwachte bezorgtijd. Wel een gratis flesje ouzo.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima in orde. Lekker gegeten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de bezorger was zeer vriendelijk.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. De kwaliteit van het eten is elke keer weer perfect. Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd geleverd en meestal zelfs 10 min voor de opgegeven tijd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel, s’nachts aan de diaree

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De inhoud van het familie voordeel menu is niet in verhouding tot de prijs. Werknemer gaf aan dat als ik het een GROOT probleem vond wel wat extra vlees krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pita gyros en heerlijke frietjes gegeten. Fijne grote porties ook. Aphrodite is echt een leuke aanwinst voor Lunetten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Doe het gauw nog een keer.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk keuze te maken uit menu, vlotte bezorging en altijd op tijd. Allervriendelijkste en aardige bezorgster. Zoals altijd een smakelijke maaltijd.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

had voor het eerst een bestelling gedaan. Een kip gyrosschotel. Was een heerlijke maaltijd. Top en dank je wel . je ziet mij zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Alle producten zijn van top kwaliteit. Helaas is de beloofde levertijd vaak niet reëel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, maar we kregen niet wat we besteld hadden. Kregen 3x varkensvlees terwijl we 2x varkensvlees en 1x kip hadden besteld

Reactie van Aphrodite Gyros:Beste Len, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat het is misgegaan. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en had je ons gerust mogen bellen, dan hadden wij ons best gedaan om het direct op te lossen. Wellicht vond je dit niet direct nodig, maar ik wil je toch graag iets aanbieden om het goed te maken. Ik stuur je daarom per e-mail een kortingscode die je een volgende keer kunt gebruiken. Hopelijk tot ziens en nogmaals bedankt voor jouw recensie!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Lekker doorgebakken knapperige patat, prima gyros en tatzikisaus zoals het hoort. Tevens bezorging bijna op de minuut af zoals aangekondigd. Kortom, niet alleen beter dan verwacht, maar zelfs beter dan gehoopt. Kudos!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker eten, ook de vegetarische gerechten. En perfect gebakken frietjes!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en precies op tijd!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,mooi op tijd geleverd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gyros mooie grote portie, moussaka wat weinig......

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De moussaka was perfect!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte top, alhoewel wij dachten dat er de vorige keer een salade ook bij de Moussaka zat en dit keer was dat niet zo maar wel bij de Gyros Kip. In plaats van twee salades dus één, verder was de pita vergeten bij de Gyros kip. Echter hebben wij gebeld hierover en was de service voortreffelijk. Bovendien is de koffie hier ook grandioos. Complimenten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! De halve kip had een plekje wat wel érg krokant was, maar dat was een klein plekje. De smaak en malsheid maken dat dat erg snel vergeten was! Wederom naar volle tevredenheid deze bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, en op tijd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren we minder tevreden. Het eten kwam 10min later en was niet meer erg warm. Het vlees was zacht ipv knapperig (niet gegrild?). Er was wel goed rekening gehouden met specifieke wensen.

Reactie van Aphrodite Gyros:Hoi, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring deze keer minder was. Lauw eten is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zou je graag compenseren door je een kortingscode te sturen per e-mail. Hopelijk is het de volgende keer weer helemaal naar wens. Wat betreft de zachtheid van het vlees, kan ik vertellen dat ons vlees de ene keer wat zachter en juist malser kan zijn, bijvoorbeeld wanneer de gyros afgesneden wordt en vrijwel direct op een pita kan. Omdat iedereen andere wensen heeft, helpt het ons om te weten dat jullie het graag krokanter hebben. We gaan ons uiterste best doen om dit voortaan te onthouden, maar je mag ons er natuurlijk gerust aan herinneren in het opmerkingenveld. Nogmaals bedankt voor je recensie en ik hoop je de volgende keer weer beter van dienst te zijn!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! De pitas zijn vers en luchtig, de frietjes krokant en het vlees heeft een heerlijke grillsmaak. Wij bestellen er vaker en de bezorging is altijd snel en vriendelijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer vond ik het vlees wat te weinig maar deze keer met extra vlees wat het echt genoeg! Frietjes en pitabroodje waren prima, de uitjes bij het vlees blijf ik missen maar dat hadden we al eens besproken en zijn eenvoudig zelf toe te voegen. Al met al gewoon lekker gegeten met een ouzootje erbij!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wegens grote drukte werd de bezorging iets later. Ik werd daarover keurig op tijd gebeld. Het eten was, net als de vorige keren, uitgebreid, goed verzorgd en heerlijk. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was iets minder dan vorige keer, souvlaki licht aangebrand. Tzaziki en saus vergeten. Na een telefoontje toch nagebracht. Eten was 45 minuten te laat, in totaal anderhalf uur na bestelling. Misschien een mindere avond?

Reactie van Aphrodite Gyros:Best Liesbeth, Bedankt voor jouw recensie. Het was inderdaad een onverwacht druk moment. Vanwege de sneeuw en ijs, was het daarbij voor ons moeilijk om iedereen even snel te helpen. Wij hebben ons best gedaan om hierop te anticiperen door een "Sneeuwkorting" van 15% op de site te vergeven ivm de langere bezorgtijden, maar helaas is er ook iets misgegaan met jouw eten. Voor dit alles bied ik mijn oprechte excuses aan. Ik stuur je per mail een kortingscode op die je een volgende keer kunt gebruiken. Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven om het een beetje goed te maken.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk!! Belde vtv dat het iets later bezorgd zou worden, super survice!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten, de porties zijn meer dan genoeg en erg goed verzorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke giros schotels met knapperige patat en salade. Ruime porties. Echt heerlijk. Precies op tijd bezorgd. Gaan hier vaker bestellen.Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon:👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Andere soorten vlees in de kapsalon dan normaal, was lekker, maar sommige stukjes leken een beetje hard en droog. Overal met iets minder dan hij normaal is

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gekruide kip of een goed pitabroodje.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker altijd. Nu ook weer

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima. Dank voor de service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pitabroodjes. Met heel veel vulling er op. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg lekker. Heerlijk doorgebakken friet en verse ingrediënten. Je krijgt echt waar voor je geld. Goeie porties en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima.Vlees was niet warm.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers eten. Veel smaak en niet te zout. Super!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, het is niet anders. Geen uniworst aan standaard Griekse kruiden, maar echt gevarieerd, lekker eten. En de bezorging was zelfs 5 minuten te vroeg :-)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Alles was super gelukt en het toetje (suppa anglaise) was echt goddelijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bezorging vriendelijk en attent.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer ontzettend te laat zoals altijd. Ik bestelde via de site waar ik een afhaaltijd kan kiezen. Ik kies een tijd over 45min. Ik kom bewust al 10min te laat, moet ik daar nog eens 20min wachten. Of ik nu bestel via de telefoon of website, afgesproken tijd is de afgelopen 6x nog nooit gehaald, ik sta altijd 15min te wachten daar. Een keer kan gebeuren, maar dit is gewoon slecht.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De moussaka was heerlijk maar de portie vond ik wel wat klein.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Een goed gevulde skepasti zoals die hoort te zijn en heerlijke pita en friet. Zowel de varkens gyros als kipgyros was enorm mals! Echt weer even alsof wij in Griekenland waren. Ook de home made oreo cheesecake was heerlijk. Leuk dat ze steeds meer wisselende toetjes hebben. Dit is voor mij (als Griekse kenner) de beste griek die er momenteel is in Utrecht en omgeving. Prijs-kwaliteit ontzettend goed.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet, heerlijke gyros en sausjes! Ook verrassend lekker waren de gegrilde groenten. En nog warme pita! Mmm.. En de “familiemaaltijd” is genoeg voor ons, 2 volwassenen en 2 kids van 10 en 11. Ben bang dat we elke week wat gaan bestellen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 10 min. later geleverd, maar het was het wachten meer dan waard. Weer heerlijk gegeten, dit keer incl. desserts. Yoghurt met honing en walnoten was zalig en de Oreo cheesecake verslavend lekker.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het bijna koud was, misschien een andere tas gebruiken....?

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechts 2 minuten te laat. Ik was oprecht verbaasd. Ook complimenten over de vegetarische gyros. Deze was niet van de echte te onderscheiden. We weten dan ook niet wie deze heeft gegeten en wie de echte had. Het kan zijn dat alcoholgebruik ook invloed had op ons smaakvermogen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, net zoals pas de Griekse gourmet-schotel ook heerlijk was.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Alles smaakte heel vers en de bezorging was erg snel en uitermate vriendelijk. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel en heel lekker, fijn dat er vegan, vega opties zijn!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten. 1 tip probeer de mayonaise en de tsatsiki saus beter te scheiden.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlees, vooral de gyros. Goeie frietjes en sausjes! En ook nog lekkere salade, voir de vitamines 😊

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20-25 minuten later. Op zich geen probleem, maar wel fijn als het gemeld kan worden :)

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreemd dat de kwaliteit zo fluctueert. Dit keer: Ruim een half uur te laat. Eten was veel minder dan anders. Het was koud. Friet te hart gebakken. Kip te hard gebakken. Jammer....... :-(

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd 20 min te laat bezorgd, eten was goed had iets minder zout gemogen

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje te laat....vandaar 3 sterren, meestal zijn jullie heel erg op tijd.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel geleverd en het eten is altijd top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd bezorger keurige jongeman

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, vlot gebracht

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de bezorging net 15 minuten te vroeg, gelukkig waren we net thuis! Wel weer heerlijk gegeten zoals altijd, top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn van Aphrodite (we bestellen vaker bij jullie). Bezorging was een minuut of tien te laat, maar we werden hier netjes over gebeld, dus dat was geen probleem. Bedankt!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel deze keer wat tegen, de pita gyros, hoewel net klaargemaakt, was een beetje koud.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we iets langer moesten wachten op de bezorging heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed op smaak zonder overheersende smaken. Bezorging stipt op tijd en als altijd Corona proof. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van de gyros een keer voor de halve kip gegaan. Ik was in afwachting, want kip kan vaak wat droog zijn. Deze was echter heerlijk sappig en lekker gekruid ook. Volgende keer weer!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een voortreffelijke maaltijd, deze keer Griekse Kapsalon. Ook deze keer weer op tijd geleverd zoals aangegeven.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft super lekker die gegrilde verse groente, de knapperige frieten met de lekkere Griekse sauzen en Pita broodjes!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi op tijd :-)

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top wat was t weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk warm en de rauwkost vers. Perfect op tijd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol, goede portie. Gewoon lekker!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros is prima maar ook de salade is lekker vers met bijv top olijfolie. Pita gyros blijft mn favoriet.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten weer en wat extra vlees voor de hond. ;-) Griekse jeugd van het beestje werd weer getriggerd. Ze heeft ook gesmuld. :-)

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker dit! Niet normaal. Bovendien super fijne bezorging, goedkoop én op tijd.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hij was weer top en wat een lekker sappig vlees. Hmmm.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg smaakvol, we hebben er van genoten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorgd pręcika op tijd, wij gaan zeker bestellen.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pita is heerlijk, maar ze zijn erg afgekoeld als je ze thuis krijgt, waardoor de pita heel taai is. Jammer !

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kapsalon was erg lekker, grote porties en veel gyros. Wij komen de volgende keer zeker bij jullie terug voor een heerlijke kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van Familie voordeel menu! Prima hoeveelheid voor 2 volwassenen + 1 kind (10j). Tijdige bezorging, maaltijd was goed verpakt.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer zalig gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super klantvriendelijk, lekker eten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! De bereiding duurde helaas wat langer dan was aangegeven. Maar het was het wachten waard :)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedemiddag, In principe vinden we het eten heel lekker en de werknemers zijn erg vriendelijk. Helaas is het wel zo dat de laatste twee keer de bestelling niet klopte. Daar komen we dan thuis achter en dan wil je eigenlijk niet meer terug en gewoon eten. Hartelijke groet, Beerend

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een aantal keer besteld. Maar twee personen worden steeds weer ziek van het bestelde eten. Het zou kunnen komen door de hygiëne. Eten is op zich wel oké maar wij bestellen niet meer.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier al vaak besteld, en het eten is ook superlekker. Maar het lijkt wel alsof de porties steeds kleiner worden. Bij deze bestelling had ik maar half gevulde bakjes friet, en miste bovendien een bakje saus.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten tegen een prima prijs, keurig op tijd bezorgd: voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een halfuur te laat...misschien daarom dat het koud was toen het aankwam?

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zelf prima, 12 bakjes saus voor 3 personen, 20 min te laat zonder notificatie.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere chicken bites. Knapperig / lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjammie! Zoals altijd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ruim voldoende. De bezorging was iets later dan afgesproken, maar daar werd onmiddellijk excuus voor aangeboden . Kortom: tot de volgende keer!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten voor een redelijk scherpe prijs. Wij gaan zeker nog vaker bestellen en zijn erg tevreden.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en altijd op het opgegeven tijstip. Zoals altijd weer een vorstelijke en smakelijke maaltijd, uitstekend verzorgd. Deze keer een Gyros Maaltijd en Pita Aphrodite.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige bezorging keurig optijd, en t was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!!!. Lekker gekruid en lekker pita brood

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas misten we de frietjes en de sauzen bij onze familieschotel. De bestelling was ook aan de late kant. Ik heb twee keer gebeld, maar kreeg voicemail..Eten was verder lekker.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling kwam op tijd en was goed warm!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De griekse tositi Aphrodite was echt verassend lekker!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten bij Aphrodite. Zoals altijd erg tevreden over de smaak en kwaliteit van het eten. Wel ging er deze keer behoorlijk wat mis met de bestelling. Eerst waren er een paar delen van de maaltijd vergeten... Toen ik daar over belde werden vrij snel de vergeten producten gebracht met drie flesjes frisdrank om het goed te maken. Dat was erg attent. Toen bleek echter dat de gegrilde groente salade die ik met extra opties had besteld niet compleet was, dat was jammer. Het was allemaal dus ontzettend lekker, maar helaas 2 keer incompleet. Hopen op de volgende keer weer beter!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Een minpuntje. De extra bestelde tzatziki zat er niet bij.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pita, maar het was helaas niet warm genoeg meer toen het bezorgd werd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het lang duurde vanwege onverwachte drukte (een zeldzaamheid, neem ik aan) was het eten echt mokerlekker en heb ik er enorm van genoten. Lekkere friet, lekkere tzatziki, lekker vlees, lekker broodje, lekkere salade, kortom: geen reden om teleurgesteld te zijn. En een ouzootje gekregen omdat het lang duurde, erg lief.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijk en behulpzame mensen. Voor nu en nog eens!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd. Meer dan genoeg. Een aanwinst voor Lunetten!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat later, maar het eten was zeer goed! Erg lekkere gyros en de salade is ook een aanrader.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische kapsalon was lekker, en de bakjes saus waren meer dan voldoende.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nergens zijn de frietjes lekkerder.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke broodjes, ook die met vegetarisch vlees (niet vegan denk ik?) en met gegrilde groente. Vooral die laatste vind ik echt een aanrader: hoe meer van die lekkere verschillende groentes erop, des te beter.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd en de friet was goed krokant nog. Heerlijk verse salade. Prima

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd ,,,kwaliteit top, temperatuur kon echt beter, was lauw.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Super lekkere frietjes. En zowel de kip als de vega gyros was om je vingers bij op te eten. 😋

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst het familie menu besteld. Het was allemaal heerlijk, en veel, voor herhaling vatbaar! Bedankt 👍

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal TOP

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke estofado, top

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekkerder, en kwam zelfs eerder aan!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arriveerde snel en was lekker

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, en vriendelijke bediening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pita gyros zijn top, beste in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vega moussaka, en die was echt heel lekker. Jammer, maar misschien ook maar goed dat deze er maar één keer per week is, anders zou ik het veel te vaak bestellen. Bezorging als altijd ook weer top!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,lekker en op tijd !

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Gaan we zeker vaker doen!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het smaakte weer prima en keurig op tijd afgeleverd.Was ook nog prima van temp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar de gewenste (en bevestigde) levertijd niet gehaald.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd.Kan niet beter !

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wat een vrolijke bezorger!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (De Mousaka) was heerlijk en alles goed verzorgd en op mooi op tijd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyrosschotels waren heerlijk!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk de vegan gyros geproefd. Zowel de 'je merkt helemaal niet dat je geen vlees eet'-eter als de diehard vegetariër vonden het erg lekker :). En serieus knoflook in de tzaziki, zo hoort het!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk! Goed gekruide kip, knapperig gebakken en geen vet vlees.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prijzig maar het is het waard

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte was bezorging later dan aangekondigd

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pita met gyros was erg lekker. Wel smaakte de tzatziki op zichzelf een beetje kokosachtig; sojayoghurt, haveryoghurt of een ander plantaardig yoghurtalternatief zou denk ik beter werken. Verder zou het gemakkelijker zijn als bij het bestellen duidelijker aangegeven kan worden dat de standaardsaus niet vegan is en dat je als vegan dus een andere saus moet selecteren

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde lang

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, met zorg gemaakt en altijd snel bezorgd door allervriendelijkste bezorgers. Aanrader!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros kip is heerlijk, het eten ziet er goed verzorgd uit. Je word goed op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. Echt TOP

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke pita kipgyros. Geen druipende vet uit je broodje. Ruim voldoende voor 1 persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer superlekker! Alleen lukte het niet om op de website de vegetarische gyros aan te klikken, we konden alleen kiezen tussen kip en varken terwijl jullie toch ook vegetarische hebben?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja lekkere pita gyros, het vlees, salades en pita smaken lekker vers. Vriendelijke mensen ook :).

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros pita was weer heerlijk..

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer héérlijk gegeten! De moussaka en de pita met gegrilde groente zijn echt té lekker!! En doordat alles vers is en er salade bij zit is het ook een gezonde maaltijd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed gevuld. Bezorging was op tijd en netjes, dus prima! Enige minpuntje wat mij betreft was dat de ui altijd zo grof gesneden is. Naja, waar doen we moeilijk over

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt ontzettend veel eten voor het geld dat je betaald en het was zeer lekker!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke kapsalon!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ,warm afgeleverd, precies op de afgesproken tijd, knapperige frites,

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme pitas. Met zorg bereid. Echt aanrader!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer iets minder tevreden. De salade zat er niet bij. De grote stukken vlees aren vrij droog en er zaten ook heel veel kruimels vlees bij. Volgende keer vast weer beter.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goed grieks restaurant heb ik hier eindelijk gevonden. Zelfs om van Leidsche Rijn naar Lunetten te rijden om het op te halen heb ik hiervoor over! Zo lekker is het gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw hier besteld en weer was het heerlijk! Beste Griek in Utrecht!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling.was mooi op tijd.maar het werd in een hele kapotte papierenn tas afgeleverd.bodem hing er half uit,en het vet droop er uit zagen we toen we er mee naar binnen liepen,met als gevolg dat we een heel spoor hadden vanaf de voordeur tot aan de eettafel van vet.zij had ons beter even kunnen vertellen dat de zak zo kapot was.dit moet ze gezien hebben..mss een tip dat daar voortaan op gelet wordt bij het afleveren.vr.gr.Ate Sagius

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een vorstelijke maaltijd,Gyros. Ook bezorgd ruim binnen de gestelde tijd zoals altijd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker👍

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was bang dat de bestelling te weinig was voor 2 personen, maar was meer dan genoeg en super lekker! Vaker bestellen dus. 😊

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Enige minpunt was dat de friet klein niet bij de bestelling zat, denk vergeten. Verder goed.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en lekker. Helaas iets te laat bezorgd maar netjes gebeld dat het later werd wat meer is als bij alle andere restaurants. En er zat gratis ouzo bij

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was moe, we hadden geen zin om te koken en we dachten: tijd voor weer lekker eten van Aphrodite. En wat was het weer lekker! Zo blij dat jullie hier in Lunetten zijn gekomen! Yummie yummie! Eten om blij van te worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyrosschotel was heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, warm en precies op tijd. Kan niet beter !

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en heel vriendelijk!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en smaakte weer prima 😊

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers, warm, heerlijk en snel bezorgd! Naast dat de Griekse specialiteiten heerlijk zijn, wil ik ook even mijn complimenten maken voor de patat. Deze heb ik nog nooit ergens lekkerder gegeten dan hier. Geen idee wat ze ermee doen, maar het is heerlijk!! 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal TOP

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een uitstekend verzorgde en hele smakelijke Gyrosmaaltijd. Zoals altijd ook weer een hele snelle vlotte bezorging.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Aphrodite is top! Wij bestellen hier regelmatig en zijn steeds erg tevreden. Een enkele keer is de bezorging wat later dan het geplande tijdslot, verder nooit iets te klagen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, goede service

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als altijd geweldig lekker en precies op tijd ! Prima !!!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk vega kapsalon! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdstip van levering correct en bezorger heel vriendelijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vonden het heerlijk.maar niet watm genoeg

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het is iedere keer weer genieten. De skepasti is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita broodjes zaten er niet bij evenals de extra bestelde feta kaas . Verder alles super lekker !

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat de Souvlaki Sunday (4 stokjes ipv 3) niet is geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oei, wilde jullie even rechtstreeks mailen maar kan geen mailadres vinden: de bezorger was bijna 20 minuten later dan we wilden en het eten was niet goed warm meer. Vaak besteld nooit eerder deze ervaring.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was heerlijk en goed verzorgd zoals altijd. Bezorging altijd en nu ook weer ruim binnen gestelde tijd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aante merken. Lekker eten en goede tijdige bezorging.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de pita broodjes te droog.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Moussaka was om te smullen, frietjes waren erg lekker en extra pita komt goed uit want vlees was genoeg voor 2e keer!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moussaka maandag! Lekker!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en nog vegetarisch ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade met verse groenten en stipt op tijd bezorgd! Een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was iets vertraagd maar hier werd vooraf keurig over gebeld. Lekker, vers en warm eten!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere pita's! Zowel die met kip als de vegan als de gegrilde groente. Die laatste is echt een aanrader, zou iedereen eens moeten proberen!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, bedankt!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker (had eigenlijk wel warmer gemogen maar toch) maar de bezorging erg laat. Raar voor een woensdag.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker mals stoofvlees en groenten met pita op, daarna een heerlijk zoet toetje yoghurt met honing en walnoten. Was genieten! Op de website wel handig als er bijgeschreven staat wat voor vlees of wat voor groenten het is, nu kwam ik direct bij een bestelmenu uit als ik op de naam klikte

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was m.i. te droog. Bijgevoegde salade weinig smaak. Ik miste typisch Griekse smaak. Yoghurt met honing en walnoten rijk gevuld en lekker. Pitabrood ook lekker. Contact persoonlijk en plezierig.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse friet bij de kapsalon. De kipgiros was ook erg lekker. We hebben nu twee keer besteld en waren twee keer zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor de derde keer besteld deze keer zat er voldoende gyros bij de kapsalon en het gyrosmenu verleden keer was een stuk minder maar toen zat er wel fruit bij en ouzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overheerlijk :-)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer, de extra tatziki die ik erbij besteld en betaald heb niet ontvangen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Retesnel, 19.55 besteld, 20.03 bezorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Een week eerder hadden we ook Grieks besteld bij een ander restaurant. Dat viel zo tegen dat we een vergelijking wilden doen met onze lokale Griek waar we nog nooit iets hadden besteld. Zelfde gerecht, maar wat een verschil! De salade zou iets spannender mogen, maar verder alleen maar lof. Heerlijk brood, heerlijke gyros, goede friet en top nagerecht. We kregen ook nog een flesje ouzo omdat de bezorging 15 minuten later was dan gepland.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de vleesvervanger verrassend. Verwachtte iets met een wat taaie textuur, zoals bijv. veel vleesvervangers uit de supermarkt, maar dit was heel anders. Ook goed van smaak. Eigen recept?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan Gyros. Ik had het zelf niet kunnen bedenken maar het is echt lekker zeker met salade, frites met saus en tzatziki.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan ze zeiden, maar wel superaardig dus dat maakte alles goed. De pita's waren erg lekker!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan voor me collega's en naar Nieuwegein gereden, daar aangekomen hebben mijn collega's heerlijk gegeten. Was nog goed warm, de frietjes waren super gebakken vertelde ze, kip Gyros heerlijk en zulke lekkere broodjes hadden ze nog nooit gehad. En dan het flesje Ouzo, geweldig wat wilde ze dat graag nuttigen, maar tja dat mag niet onder werktijd. Dus onze werkdag afgesloten om 22:00 uur buiten met een Ouzo. Yamas

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyros en precies de goede hoeveelheid.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, grote porties en goed op tijd bezorgd! Voor normale eter volstaat pitabroodje, neem dan evt extra tzaziki erbij

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Héél lekker soepje. Goede service.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend goed moussaka en pita's, zeker geen standaard Griekse snackbar! Kwaliteitsvoedsel.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijke Giroschotel met alles erop en eraan! Warm en precies op tijd geleverd. Fantastische kwaliteit in mn eigen wijk!! Super aardige mensen ook trouwens. Denken goed mee. Blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker en goed verzorgd. Was leuk om 2 flesjes ouzo erbij te krijgen. Alleen de verhouding met wat je krijgt en betaald was niet helemaal juist. Er had wel wat meer vlees bijgemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, minder is de fritessaus die in de tzaziki was gedaan. Bezorging was prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede service.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Helaas was een gerecht niet meer zo warm, doordat het koude drinken er tegen had gelegen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gyros is lekker gekruid en de pita heel smakelijk! Heel fijn met frisse salade erbij en lekkere saus. En de kippenpootjes met krokante korst zijn echt superlekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en ruim voldoende eten tegen een prima prijs met keurige thuisbezorging, voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! Ze waren er ook bijzonder rap.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes : uitstekend! Giro’s pita: goed, maar toch al wel duidelijk meer afgekoeld dan de frietjes . Maar wederom erg lekker. Corona regeling voor ophalen bij de achterdeur weekt goed.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, we vonden het op zich weer heel lekker, maar de kip was wel best koud. Heeft het nut, dit te voorkomen als we het eten zelf komen afhalen? En kunnen jullie de plastic schotelthes herbruiken? Dan brengen we ze graag een keer langs.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed warm bezorgd. Porties zijn groter dan je denkt! Heerlijk gegeten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle vriendelike service.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros was prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld laatste twee weken. Kwaliteit steeds supergoed/prima. Ook de bezorger was superaardig: goede service. Organsatie = chaos door corona? Twee keer een probleem bij de behandeling van de bestelling: de 1e x was bestelling vertraagd (charmant goedgemaakt met gratis toetje), gisteren ontbrak de bestelde extra feta (laat maar zitten). Jullie zijn great guys, maar ik kom het voortaan wel gewoon halen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekkere kipgyros. Kipkluifjes en bifteki vonden we niet bijzonder lekker. De kipsouflaki was wel erg lekker. Best prijzig.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje kipgyros en broodje gegrolde groenten besteld, en portie friet voor met zijn tweeen. Dit was voldoende als maaltijd en zowel de broodjes als de friet waren superlekker. We zouden het zo weer doen maar gaan eerst zelf weer koken met de meebestelde olijfolie kalamata

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens het online bestellen op mijn verjaardag stond er in beeld dat de bestelling om 18.10 uur opgehaald kon worden. We dekte de tafel en zeiden tegen elkaar dat we inmiddels flinke trek hadden gekregen. Echter, bij het afronden van de bestelling verscheen: "Uw bestelling is om 19.10 uur klaar". We moesten nog een uur wachten. Misschien even naar kijken? Het eten was prima.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een cadeau voor mijn schoonvader zijn verjaardag. Ze hebben heerlijk gegeten en er zat een briefje bij met felicitaties. Top.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw erg lekker. Knap hoe jullie de patat zo lekker knapperig kunnen afleveren! Support your locals

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties waren meer dan voldoende. We bestellen zeker nog een keer.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een absoluut heerlijke maaltijd. We hebben zeer genoten en gaan zeker weer bestellen. Support your locals. En dan vooral als het zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Moussaka op maandag: echt een aanrader, heerlijk! Het was eerst niet helemaal duidelijk, maar afhalen is tegenwoordig (corona-tijd) aan de achterkant van de zaak.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten hoor! We hadden alle drie de maaltijden. Ruim voldoende en zeker voor herhaling vatbaar. Prima op tijd bezorgd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goede service en tijdige bezorging. Erg leuk dat er bij elke bezorging een kleine attentie is toegevoegd. Ga vooral zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Vegan was op dus maar voor de gegrilde groente gegaan. Het was verrassend lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben goed gegeten. Het restaurant is een goede aanvulling op de eetgelegenheid in lunetten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.de Vegan was heerlijk.mijn man vond de varkens uitvoering van de giros iets aan de te harde kant gebakken. maar we willen het zeker nog een keer proberen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren erg lekker en rijkelijk gevuld al was een van de broodjes een beetje koud. Het flesje ouzo en de druiven waren een leuke verassing :)

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, super lekker en snel bezorgd. Top!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zowel de varkens- als kipgyros (met pitabroodje). De varkensgyros vond ik wat aan de droge/taaie kant. De kipgyros was erg lekker (lekker mals en sappig). Het pitabroodje was erg lekker, niet een standaard ding uit een pakje, maar vers gemaakt. Kan je zeker naar toe voor de broodjes :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere gyros en groenten, het smaakt net alsof je op het strand in Griekenland zit. Wij zijn al een paar keer geweest en elke keer is het heerlijk; nu voor de eerste keer laten bezorgen en het was er super snel!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, lekker en precies op tijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede service en heerlijk eten een aanrader. Jammer genoeg was het geen maandag. Moussaka!!!!!! Voor een volgende keer!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top eten

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging door een sympathieke jongeman. Heerlijke pita met veel gyros, saus en friet. Uitstekend!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en vriendelijk 'contactloos' bezorgd. Eten was allemaal heerlijk!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gyros(kip) was aangebrand en er zat geen tzatziki bij beide patat gyros. vorige keer super, nu stuk minder helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bij Aphrodite Gyros. De gyros was heerlijk knapperig en de geroosterde groenten smaakten heerlijk. De verse pita maakte het helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vooral ook op tijd geleverd! Aanrader

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Griekse pita gyros met een vriendelijk woord en een extraatje. In coronatijd via de achterdeur ophalen, dat was eerst niet duidelijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrr snel klaar, goede kwaliteit, frietjes warm en knapperig, top!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal zoals we hoopten. En de bezorging was op de afgesproken tijd en correct en vriendelijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed warm en perfect verzorgd. Heerlijk gegeten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste frietjes ever! En de pitta met groenten, ook heeeeeerlijk! en dan ook nog als verrassing een bakje fruit. Voor vele herhalingen vatbaar!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd. Eten was ruim voldoende en erg smaakvol.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Goede kwaliteit en snel geleverd. Top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de pita giros vonden we heel lekker, maar helaas toch wel erg koud geworden. De mousaka was wel warm gebleven. De extra'tjes hebben we zeer gewaardeerd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Krokante frietjes, smaakvolle (kip)gyros, heerlijke tzatziki en ruime porties. Daarnaast een goeie bezorgservice die precies op tijd was! Een aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegrilde groentes in goede pitobroodjrs. Echt een aanrader!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De moussaka was superlekker en we waren verrast door de meloen als extra; supergeschikt toetje. Portie goed; precies genoeg voor mijn man en ik heb nog een klein beetje voor morgen. Top gedaan!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd en het eten was heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gyros was echt lekker gekruid. Er zat bij de bestelling een klein flesje ouzo en Griekse kruiden.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een uitstekende en goed verzorgde maaltijd. Vriendelijke bezorger en op tijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros (kip) en lekker knapperige patat. Keurig op tijd bezorgd. Fijn dat dit ook in deze tijd mogelijk is!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 verschillende menu’s besteld. Alle 3 echt heel erg lekker. Restaurant kwaliteit maar dan gewoon thuis!👍Top. Bestelling is op de afgesproken tijd geleverd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en aardige mensen!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Goede portie. Warm en snel bezorgd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipt op tijd! Dank voor de leuke extra's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en ontzettend lekker! Steun hen in deze moeilijke periode door ook eens te bestellen zodat zij het hoofd boven water kunnen houden.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten tijde van de Corona-crisis bewust besteld bij een van de lokale ondernemers in Lunetten. Wát een heerlijk eten en wat een goede service. Voordat de bezorger vertrok een telefoontje gehad waarin werd uitgelegd hoe het contactloos bezorgen zou worden uitgevoerd. Ook werden we heel erg bedankt voor onze bestelling. Wij willen op onze beurt jullie juist bedanken dat jullie doorgaan met jullie passie zonder te situatie rondom Corona te onderschatten!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega gyros en gegrilde groenten zijn echt super lekker. De patatjes waren lekker knapperig, zelfs bij bezorging. Sympathieke bezorger. Wij zijn fan.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben fantastisch lekker gegeten. Bestelling was buitengewoon goed verzorgd en je proeft de versheid van de ingredienten (van de pita en het vlees tot de sla). We gaan zeker weer bestellen!!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd warm en smaakte heerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel TE lekker! Fris, vers En met Liefde bereid! Dat ruik je en proef je! Zeker voor herhaling vatbaar. Jammie!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te vroeg maar ik was gelukkig met thuis... Eten was goed, lekkere salade en goede frietjes. Tzatziki beetje krap qua portie, vlees had ook iets meer gemogen maar was prima van smaak!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, was heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een lekkere pita gyros. De gyros kip kapsalon was wat te lang gebakken en de kaas wordt vast als het is afgekoeld. Viel wat minder in de smaak, maar smaken verschillen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Smaakt allemaal vers en met zorg bereid.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en bezorgen ging supermakkelijk! De mail met de bezorgtijd is ook heel fijn en de bestelling was perfect op tijd! Het eten was warm en lekker. Het enige dat ons opviel was de verhouding frietjes - vlees bij de gyros schotel. Wij vonden het iets teveel friet in verhouding tot het vlees. En de pita kregen we niet meer op. Zonde! Wij zouden de keuze geven tussen pita of friet bij een schotel en dan de prijs ietsje laten zakken. Verder heerlijk gegeten! Succes in deze moeilijke tijd en blijf gezond!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en je krijgt een mooi menu! Ik bestel binnenkort weer.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Volgende keer gaan we de vegan uitproberen!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, superleuk dat er een flesje Ouzo bij zat. Ik kende jullie al, maar koos dit keer uiteraard voor bestellen omdat we helaas niet meer uit eten mogen. Samen met de kinderen (die nog nooit bij jullie gegeten hadden), die ook heel positief waren. Bezorging was ook goed! Tien minuutjes te vroeg, maar we hadden honger dus dat kwam mooi uit ;-) Bedankt!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en snelle bezorging. Ik werd omtrent Corona zelfs eerst nog even telefonisch benaderd over contactloos bezorgen en een bedankje voor het bestellen tijdens deze onrustige dagen. En ook nog eens ontzettend lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros kip is ons favoriet. Binnen een half uur warm en smakelijk bezorgd en op tafel. Fijn dat ze in deze bijzondere tijd blijven bezorgen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goed en snel bezorgd. Aanrader!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker en snel bezorgd. Kortom aanrader

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Veel keuzes. Ik had moussaka, soep van de dag en toetje van de dag. Soep van de dag vond ik iets minder. Ik kon de smaken niet zo goed plaatsen. Zou graag willen weten wat voor soep de soep van de dag is zodat het geen verrassing is. Toetje was precies wat ik nodig had. Mooie aanvulling op de eettentjes in lunetten.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros was heerlijk. :)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker Het werd op tijd bezorgd Ik vond de prijs wel wat veel voor de gyros pita die was niet heel groot Het menu gyros was meer patat dan gyros de salade die daarbij was was lekker

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en altijd lekker, goed warm.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, het is alleen wel heel erg jammer dat de bezorgster geen wisselgeld had meegenomen ondanks dat je van te voren aangeeft waar je mee betaald. Dat ze geen Nederlands en gebrekkig Engels spreekt helpt dan ook niet echt.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goedgevuld pita broodje. Bestelling precies klaar op de afgesproken tijd. Vorige keer zat er iets meer saus over de patat (dat maakte de patatjes toen extra lekker). Verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster en was goed warm. Patatjes waren lekker knapperig, goede portie gyros ,salade was geen rauwkost uit een potje maar vers gemaakt!Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle levering 👍

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruime porties.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, niet alleen de pita maar ook de salade en het stoofvlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geniaal in alles wat ze doen, het eten is verrukkelijk en de bezorging fantastisch. Wij zijn fan

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer ontzettend heerlijk gegeten. Helaas was de extra feta die ik besteld had voor bij de gegrilde groenten vergeten :(

Reactie van Aphrodite Gyros:Bedankt voor de feedback Els. Als je weer besteld zal ik er voor zorgen dat je een drankje van het huis krijgt. Excuses!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, beste Griekse eten in de buurt!