Beoordelingen van Aphrodite Gyros Utrecht

Recente recensies van Aphrodite Gyros Utrecht

5 sterren na 217 reviews

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Gaan we zeker vaker doen!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het smaakte weer prima en keurig op tijd afgeleverd.Was ook nog prima van temp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar de gewenste (en bevestigde) levertijd niet gehaald.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd.Kan niet beter !

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wat een vrolijke bezorger!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (De Mousaka) was heerlijk en alles goed verzorgd en op mooi op tijd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyrosschotels waren heerlijk!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk de vegan gyros geproefd. Zowel de 'je merkt helemaal niet dat je geen vlees eet'-eter als de diehard vegetariër vonden het erg lekker :). En serieus knoflook in de tzaziki, zo hoort het!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk! Goed gekruide kip, knapperig gebakken en geen vet vlees.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prijzig maar het is het waard

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte was bezorging later dan aangekondigd

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pita met gyros was erg lekker. Wel smaakte de tzatziki op zichzelf een beetje kokosachtig; sojayoghurt, haveryoghurt of een ander plantaardig yoghurtalternatief zou denk ik beter werken. Verder zou het gemakkelijker zijn als bij het bestellen duidelijker aangegeven kan worden dat de standaardsaus niet vegan is en dat je als vegan dus een andere saus moet selecteren

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde lang

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, met zorg gemaakt en altijd snel bezorgd door allervriendelijkste bezorgers. Aanrader!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros kip is heerlijk, het eten ziet er goed verzorgd uit. Je word goed op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. Echt TOP

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke pita kipgyros. Geen druipende vet uit je broodje. Ruim voldoende voor 1 persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer superlekker! Alleen lukte het niet om op de website de vegetarische gyros aan te klikken, we konden alleen kiezen tussen kip en varken terwijl jullie toch ook vegetarische hebben?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja lekkere pita gyros, het vlees, salades en pita smaken lekker vers. Vriendelijke mensen ook :).

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros pita was weer heerlijk..

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer héérlijk gegeten! De moussaka en de pita met gegrilde groente zijn echt té lekker!! En doordat alles vers is en er salade bij zit is het ook een gezonde maaltijd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed gevuld. Bezorging was op tijd en netjes, dus prima! Enige minpuntje wat mij betreft was dat de ui altijd zo grof gesneden is. Naja, waar doen we moeilijk over

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt ontzettend veel eten voor het geld dat je betaald en het was zeer lekker!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke kapsalon!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ,warm afgeleverd, precies op de afgesproken tijd, knapperige frites,

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme pitas. Met zorg bereid. Echt aanrader!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer iets minder tevreden. De salade zat er niet bij. De grote stukken vlees aren vrij droog en er zaten ook heel veel kruimels vlees bij. Volgende keer vast weer beter.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goed grieks restaurant heb ik hier eindelijk gevonden. Zelfs om van Leidsche Rijn naar Lunetten te rijden om het op te halen heb ik hiervoor over! Zo lekker is het gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw hier besteld en weer was het heerlijk! Beste Griek in Utrecht!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling.was mooi op tijd.maar het werd in een hele kapotte papierenn tas afgeleverd.bodem hing er half uit,en het vet droop er uit zagen we toen we er mee naar binnen liepen,met als gevolg dat we een heel spoor hadden vanaf de voordeur tot aan de eettafel van vet.zij had ons beter even kunnen vertellen dat de zak zo kapot was.dit moet ze gezien hebben..mss een tip dat daar voortaan op gelet wordt bij het afleveren.vr.gr.Ate Sagius

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een vorstelijke maaltijd,Gyros. Ook bezorgd ruim binnen de gestelde tijd zoals altijd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker👍

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was bang dat de bestelling te weinig was voor 2 personen, maar was meer dan genoeg en super lekker! Vaker bestellen dus. 😊

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Enige minpunt was dat de friet klein niet bij de bestelling zat, denk vergeten. Verder goed.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en lekker. Helaas iets te laat bezorgd maar netjes gebeld dat het later werd wat meer is als bij alle andere restaurants. En er zat gratis ouzo bij

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was moe, we hadden geen zin om te koken en we dachten: tijd voor weer lekker eten van Aphrodite. En wat was het weer lekker! Zo blij dat jullie hier in Lunetten zijn gekomen! Yummie yummie! Eten om blij van te worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyrosschotel was heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, warm en precies op tijd. Kan niet beter !

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en heel vriendelijk!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en smaakte weer prima 😊

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers, warm, heerlijk en snel bezorgd! Naast dat de Griekse specialiteiten heerlijk zijn, wil ik ook even mijn complimenten maken voor de patat. Deze heb ik nog nooit ergens lekkerder gegeten dan hier. Geen idee wat ze ermee doen, maar het is heerlijk!! 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal TOP

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een uitstekend verzorgde en hele smakelijke Gyrosmaaltijd. Zoals altijd ook weer een hele snelle vlotte bezorging.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Aphrodite is top! Wij bestellen hier regelmatig en zijn steeds erg tevreden. Een enkele keer is de bezorging wat later dan het geplande tijdslot, verder nooit iets te klagen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, goede service

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als altijd geweldig lekker en precies op tijd ! Prima !!!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk vega kapsalon! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdstip van levering correct en bezorger heel vriendelijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vonden het heerlijk.maar niet watm genoeg

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het is iedere keer weer genieten. De skepasti is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita broodjes zaten er niet bij evenals de extra bestelde feta kaas . Verder alles super lekker !

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat de Souvlaki Sunday (4 stokjes ipv 3) niet is geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oei, wilde jullie even rechtstreeks mailen maar kan geen mailadres vinden: de bezorger was bijna 20 minuten later dan we wilden en het eten was niet goed warm meer. Vaak besteld nooit eerder deze ervaring.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was heerlijk en goed verzorgd zoals altijd. Bezorging altijd en nu ook weer ruim binnen gestelde tijd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aante merken. Lekker eten en goede tijdige bezorging.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de pita broodjes te droog.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Moussaka was om te smullen, frietjes waren erg lekker en extra pita komt goed uit want vlees was genoeg voor 2e keer!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moussaka maandag! Lekker!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en nog vegetarisch ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade met verse groenten en stipt op tijd bezorgd! Een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was iets vertraagd maar hier werd vooraf keurig over gebeld. Lekker, vers en warm eten!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere pita's! Zowel die met kip als de vegan als de gegrilde groente. Die laatste is echt een aanrader, zou iedereen eens moeten proberen!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, bedankt!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker (had eigenlijk wel warmer gemogen maar toch) maar de bezorging erg laat. Raar voor een woensdag.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker mals stoofvlees en groenten met pita op, daarna een heerlijk zoet toetje yoghurt met honing en walnoten. Was genieten! Op de website wel handig als er bijgeschreven staat wat voor vlees of wat voor groenten het is, nu kwam ik direct bij een bestelmenu uit als ik op de naam klikte

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was m.i. te droog. Bijgevoegde salade weinig smaak. Ik miste typisch Griekse smaak. Yoghurt met honing en walnoten rijk gevuld en lekker. Pitabrood ook lekker. Contact persoonlijk en plezierig.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse friet bij de kapsalon. De kipgiros was ook erg lekker. We hebben nu twee keer besteld en waren twee keer zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor de derde keer besteld deze keer zat er voldoende gyros bij de kapsalon en het gyrosmenu verleden keer was een stuk minder maar toen zat er wel fruit bij en ouzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overheerlijk :-)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer, de extra tatziki die ik erbij besteld en betaald heb niet ontvangen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Retesnel, 19.55 besteld, 20.03 bezorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Een week eerder hadden we ook Grieks besteld bij een ander restaurant. Dat viel zo tegen dat we een vergelijking wilden doen met onze lokale Griek waar we nog nooit iets hadden besteld. Zelfde gerecht, maar wat een verschil! De salade zou iets spannender mogen, maar verder alleen maar lof. Heerlijk brood, heerlijke gyros, goede friet en top nagerecht. We kregen ook nog een flesje ouzo omdat de bezorging 15 minuten later was dan gepland.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de vleesvervanger verrassend. Verwachtte iets met een wat taaie textuur, zoals bijv. veel vleesvervangers uit de supermarkt, maar dit was heel anders. Ook goed van smaak. Eigen recept?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan Gyros. Ik had het zelf niet kunnen bedenken maar het is echt lekker zeker met salade, frites met saus en tzatziki.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan ze zeiden, maar wel superaardig dus dat maakte alles goed. De pita's waren erg lekker!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan voor me collega's en naar Nieuwegein gereden, daar aangekomen hebben mijn collega's heerlijk gegeten. Was nog goed warm, de frietjes waren super gebakken vertelde ze, kip Gyros heerlijk en zulke lekkere broodjes hadden ze nog nooit gehad. En dan het flesje Ouzo, geweldig wat wilde ze dat graag nuttigen, maar tja dat mag niet onder werktijd. Dus onze werkdag afgesloten om 22:00 uur buiten met een Ouzo. Yamas

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyros en precies de goede hoeveelheid.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, grote porties en goed op tijd bezorgd! Voor normale eter volstaat pitabroodje, neem dan evt extra tzaziki erbij

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Héél lekker soepje. Goede service.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend goed moussaka en pita's, zeker geen standaard Griekse snackbar! Kwaliteitsvoedsel.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijke Giroschotel met alles erop en eraan! Warm en precies op tijd geleverd. Fantastische kwaliteit in mn eigen wijk!! Super aardige mensen ook trouwens. Denken goed mee. Blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker en goed verzorgd. Was leuk om 2 flesjes ouzo erbij te krijgen. Alleen de verhouding met wat je krijgt en betaald was niet helemaal juist. Er had wel wat meer vlees bijgemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, minder is de fritessaus die in de tzaziki was gedaan. Bezorging was prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede service.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Helaas was een gerecht niet meer zo warm, doordat het koude drinken er tegen had gelegen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gyros is lekker gekruid en de pita heel smakelijk! Heel fijn met frisse salade erbij en lekkere saus. En de kippenpootjes met krokante korst zijn echt superlekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en ruim voldoende eten tegen een prima prijs met keurige thuisbezorging, voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! Ze waren er ook bijzonder rap.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes : uitstekend! Giro’s pita: goed, maar toch al wel duidelijk meer afgekoeld dan de frietjes . Maar wederom erg lekker. Corona regeling voor ophalen bij de achterdeur weekt goed.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, we vonden het op zich weer heel lekker, maar de kip was wel best koud. Heeft het nut, dit te voorkomen als we het eten zelf komen afhalen? En kunnen jullie de plastic schotelthes herbruiken? Dan brengen we ze graag een keer langs.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed warm bezorgd. Porties zijn groter dan je denkt! Heerlijk gegeten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle vriendelike service.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros was prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld laatste twee weken. Kwaliteit steeds supergoed/prima. Ook de bezorger was superaardig: goede service. Organsatie = chaos door corona? Twee keer een probleem bij de behandeling van de bestelling: de 1e x was bestelling vertraagd (charmant goedgemaakt met gratis toetje), gisteren ontbrak de bestelde extra feta (laat maar zitten). Jullie zijn great guys, maar ik kom het voortaan wel gewoon halen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekkere kipgyros. Kipkluifjes en bifteki vonden we niet bijzonder lekker. De kipsouflaki was wel erg lekker. Best prijzig.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje kipgyros en broodje gegrolde groenten besteld, en portie friet voor met zijn tweeen. Dit was voldoende als maaltijd en zowel de broodjes als de friet waren superlekker. We zouden het zo weer doen maar gaan eerst zelf weer koken met de meebestelde olijfolie kalamata

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens het online bestellen op mijn verjaardag stond er in beeld dat de bestelling om 18.10 uur opgehaald kon worden. We dekte de tafel en zeiden tegen elkaar dat we inmiddels flinke trek hadden gekregen. Echter, bij het afronden van de bestelling verscheen: "Uw bestelling is om 19.10 uur klaar". We moesten nog een uur wachten. Misschien even naar kijken? Het eten was prima.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een cadeau voor mijn schoonvader zijn verjaardag. Ze hebben heerlijk gegeten en er zat een briefje bij met felicitaties. Top.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw erg lekker. Knap hoe jullie de patat zo lekker knapperig kunnen afleveren! Support your locals

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties waren meer dan voldoende. We bestellen zeker nog een keer.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een absoluut heerlijke maaltijd. We hebben zeer genoten en gaan zeker weer bestellen. Support your locals. En dan vooral als het zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Moussaka op maandag: echt een aanrader, heerlijk! Het was eerst niet helemaal duidelijk, maar afhalen is tegenwoordig (corona-tijd) aan de achterkant van de zaak.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten hoor! We hadden alle drie de maaltijden. Ruim voldoende en zeker voor herhaling vatbaar. Prima op tijd bezorgd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goede service en tijdige bezorging. Erg leuk dat er bij elke bezorging een kleine attentie is toegevoegd. Ga vooral zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Vegan was op dus maar voor de gegrilde groente gegaan. Het was verrassend lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben goed gegeten. Het restaurant is een goede aanvulling op de eetgelegenheid in lunetten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.de Vegan was heerlijk.mijn man vond de varkens uitvoering van de giros iets aan de te harde kant gebakken. maar we willen het zeker nog een keer proberen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren erg lekker en rijkelijk gevuld al was een van de broodjes een beetje koud. Het flesje ouzo en de druiven waren een leuke verassing :)

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, super lekker en snel bezorgd. Top!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zowel de varkens- als kipgyros (met pitabroodje). De varkensgyros vond ik wat aan de droge/taaie kant. De kipgyros was erg lekker (lekker mals en sappig). Het pitabroodje was erg lekker, niet een standaard ding uit een pakje, maar vers gemaakt. Kan je zeker naar toe voor de broodjes :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere gyros en groenten, het smaakt net alsof je op het strand in Griekenland zit. Wij zijn al een paar keer geweest en elke keer is het heerlijk; nu voor de eerste keer laten bezorgen en het was er super snel!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, lekker en precies op tijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede service en heerlijk eten een aanrader. Jammer genoeg was het geen maandag. Moussaka!!!!!! Voor een volgende keer!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top eten

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging door een sympathieke jongeman. Heerlijke pita met veel gyros, saus en friet. Uitstekend!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en vriendelijk 'contactloos' bezorgd. Eten was allemaal heerlijk!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gyros(kip) was aangebrand en er zat geen tzatziki bij beide patat gyros. vorige keer super, nu stuk minder helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bij Aphrodite Gyros. De gyros was heerlijk knapperig en de geroosterde groenten smaakten heerlijk. De verse pita maakte het helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vooral ook op tijd geleverd! Aanrader

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Griekse pita gyros met een vriendelijk woord en een extraatje. In coronatijd via de achterdeur ophalen, dat was eerst niet duidelijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrr snel klaar, goede kwaliteit, frietjes warm en knapperig, top!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal zoals we hoopten. En de bezorging was op de afgesproken tijd en correct en vriendelijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed warm en perfect verzorgd. Heerlijk gegeten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste frietjes ever! En de pitta met groenten, ook heeeeeerlijk! en dan ook nog als verrassing een bakje fruit. Voor vele herhalingen vatbaar!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd. Eten was ruim voldoende en erg smaakvol.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Goede kwaliteit en snel geleverd. Top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de pita giros vonden we heel lekker, maar helaas toch wel erg koud geworden. De mousaka was wel warm gebleven. De extra'tjes hebben we zeer gewaardeerd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Krokante frietjes, smaakvolle (kip)gyros, heerlijke tzatziki en ruime porties. Daarnaast een goeie bezorgservice die precies op tijd was! Een aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegrilde groentes in goede pitobroodjrs. Echt een aanrader!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De moussaka was superlekker en we waren verrast door de meloen als extra; supergeschikt toetje. Portie goed; precies genoeg voor mijn man en ik heb nog een klein beetje voor morgen. Top gedaan!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd en het eten was heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gyros was echt lekker gekruid. Er zat bij de bestelling een klein flesje ouzo en Griekse kruiden.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een uitstekende en goed verzorgde maaltijd. Vriendelijke bezorger en op tijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros (kip) en lekker knapperige patat. Keurig op tijd bezorgd. Fijn dat dit ook in deze tijd mogelijk is!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 verschillende menu’s besteld. Alle 3 echt heel erg lekker. Restaurant kwaliteit maar dan gewoon thuis!👍Top. Bestelling is op de afgesproken tijd geleverd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en aardige mensen!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Goede portie. Warm en snel bezorgd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipt op tijd! Dank voor de leuke extra's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en ontzettend lekker! Steun hen in deze moeilijke periode door ook eens te bestellen zodat zij het hoofd boven water kunnen houden.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten tijde van de Corona-crisis bewust besteld bij een van de lokale ondernemers in Lunetten. Wát een heerlijk eten en wat een goede service. Voordat de bezorger vertrok een telefoontje gehad waarin werd uitgelegd hoe het contactloos bezorgen zou worden uitgevoerd. Ook werden we heel erg bedankt voor onze bestelling. Wij willen op onze beurt jullie juist bedanken dat jullie doorgaan met jullie passie zonder te situatie rondom Corona te onderschatten!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega gyros en gegrilde groenten zijn echt super lekker. De patatjes waren lekker knapperig, zelfs bij bezorging. Sympathieke bezorger. Wij zijn fan.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben fantastisch lekker gegeten. Bestelling was buitengewoon goed verzorgd en je proeft de versheid van de ingredienten (van de pita en het vlees tot de sla). We gaan zeker weer bestellen!!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd warm en smaakte heerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel TE lekker! Fris, vers En met Liefde bereid! Dat ruik je en proef je! Zeker voor herhaling vatbaar. Jammie!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te vroeg maar ik was gelukkig met thuis... Eten was goed, lekkere salade en goede frietjes. Tzatziki beetje krap qua portie, vlees had ook iets meer gemogen maar was prima van smaak!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, was heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een lekkere pita gyros. De gyros kip kapsalon was wat te lang gebakken en de kaas wordt vast als het is afgekoeld. Viel wat minder in de smaak, maar smaken verschillen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Smaakt allemaal vers en met zorg bereid.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en bezorgen ging supermakkelijk! De mail met de bezorgtijd is ook heel fijn en de bestelling was perfect op tijd! Het eten was warm en lekker. Het enige dat ons opviel was de verhouding frietjes - vlees bij de gyros schotel. Wij vonden het iets teveel friet in verhouding tot het vlees. En de pita kregen we niet meer op. Zonde! Wij zouden de keuze geven tussen pita of friet bij een schotel en dan de prijs ietsje laten zakken. Verder heerlijk gegeten! Succes in deze moeilijke tijd en blijf gezond!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en je krijgt een mooi menu! Ik bestel binnenkort weer.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Volgende keer gaan we de vegan uitproberen!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, superleuk dat er een flesje Ouzo bij zat. Ik kende jullie al, maar koos dit keer uiteraard voor bestellen omdat we helaas niet meer uit eten mogen. Samen met de kinderen (die nog nooit bij jullie gegeten hadden), die ook heel positief waren. Bezorging was ook goed! Tien minuutjes te vroeg, maar we hadden honger dus dat kwam mooi uit ;-) Bedankt!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en snelle bezorging. Ik werd omtrent Corona zelfs eerst nog even telefonisch benaderd over contactloos bezorgen en een bedankje voor het bestellen tijdens deze onrustige dagen. En ook nog eens ontzettend lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros kip is ons favoriet. Binnen een half uur warm en smakelijk bezorgd en op tafel. Fijn dat ze in deze bijzondere tijd blijven bezorgen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goed en snel bezorgd. Aanrader!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was lekker en snel bezorgd. Kortom aanrader

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Veel keuzes. Ik had moussaka, soep van de dag en toetje van de dag. Soep van de dag vond ik iets minder. Ik kon de smaken niet zo goed plaatsen. Zou graag willen weten wat voor soep de soep van de dag is zodat het geen verrassing is. Toetje was precies wat ik nodig had. Mooie aanvulling op de eettentjes in lunetten.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros was heerlijk. :)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker Het werd op tijd bezorgd Ik vond de prijs wel wat veel voor de gyros pita die was niet heel groot Het menu gyros was meer patat dan gyros de salade die daarbij was was lekker

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en altijd lekker, goed warm.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, het is alleen wel heel erg jammer dat de bezorgster geen wisselgeld had meegenomen ondanks dat je van te voren aangeeft waar je mee betaald. Dat ze geen Nederlands en gebrekkig Engels spreekt helpt dan ook niet echt.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goedgevuld pita broodje. Bestelling precies klaar op de afgesproken tijd. Vorige keer zat er iets meer saus over de patat (dat maakte de patatjes toen extra lekker). Verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster en was goed warm. Patatjes waren lekker knapperig, goede portie gyros ,salade was geen rauwkost uit een potje maar vers gemaakt!Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle levering 👍

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruime porties.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, niet alleen de pita maar ook de salade en het stoofvlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geniaal in alles wat ze doen, het eten is verrukkelijk en de bezorging fantastisch. Wij zijn fan

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer ontzettend heerlijk gegeten. Helaas was de extra feta die ik besteld had voor bij de gegrilde groenten vergeten :(

Reactie van Aphrodite Gyros:Bedankt voor de feedback Els. Als je weer besteld zal ik er voor zorgen dat je een drankje van het huis krijgt. Excuses!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, beste Griekse eten in de buurt!