Beoordelingen van Aphrodite Gyros Utrecht

Recente recensies

5.0
Esther
gisteren

Wat een heerlijke patatjes, warm en krokant, super kipgyros, warm, mals en heerlijk gekruid en salade, vers met fijne dressing!!! Echt top. Een bezorgmaatlijd hoeft echt niet klef te zijn. Bedankt voor het bereiden👍🙏

Gerda Bultstra
30 november 2021

Altijd lekker en goed verzorgd. En wat ik zelf fijn en belangrijk vind: van een leuke, zelfstandige ondernemer die echt bijdraagt aan de buurt (Lunetten).

Eliza
30 november 2021
Lotte
30 november 2021

Jammie!

Kelly
29 november 2021

Super lekker en smaakt erg vers, fijn dat er groentes bij zitten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco
28 november 2021

Deze griekse heerlijkheden zijn voor iedereen lekker of je nu vegan, vega of vlees eet. De groenten die ik in mijn half om half pita neem zijn er heerlijk bij de vlees of vega giros, de pitas zijn overheerlijk en zelf de frietjes smaken als de beste. Wij zijn fan!

Klaas
27 november 2021

Was weer lekker!

Dirk
20 november 2021

De kwaliteit van de gyrosschotel was goed, maar voor 11 euro was het veel te weinig. Veel minder dan een maaltijd. Ik heb naderhand nog zelf een broodje kroket gemaakt om nog voldoende te eten te hebben. Bij eerdere bestellingen ( meestal pita gyros+ portie friet) was de hoeveelheid wel prima.

Moniek
16 november 2021
G
11 november 2021

Heerlijk gegeten! Eigenlijk zoals altijd. Genoeg eten en precies naar smaak. Goede service en vriendelijk personeel.

Laura
2 november 2021

Lekker!! Goede portie en vriendelijke bezorging.

Marianne Van de Geijn
2 november 2021
Houtman
31 oktober 2021

Het eten is zoals altijd heerlijk. Helaas werden we gebeld 2 minuten voordat onze bestelling bezorgd zou worden dat het nog later zou zijn ivm een andere bestelling op onze straat .. Jammer.

Andre en Ewa
28 oktober 2021

Eten erg lekker, ook prima feta.

Robbert
25 oktober 2021

Eten is zoals altijd erg lekker, bezorging was op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolai
21 oktober 2021
Marianne Van de Geijn
4 oktober 2021

Keurig op tijd, heerlijk vers! Houden zo!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berik / Corrie
3 oktober 2021

Het was weer overheerlijk ondanks de grote bestelling... En ohhh wat waren de kipkluifjes godelijk!!! Dank jullie voor ons volle buikjes😘 Gr:Corrie en Berik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
3 oktober 2021

Zoals altijd superlekker en meer dan genoeg!

larissa
24 september 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Dirk
20 september 2021

Ik moest twintig minuten wachten op m’n bestelling. Friet was te lang gebakken. We misten tzaziki en koolsalade Kortom niet echt heel positief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Trapman
16 september 2021

Erg snel gebracht. Was weer erg lekker. Voor de eerste keer vanille ijsje genomen. Ook die is aan te raden!

Elwin
15 september 2021

Erg smakelijk, goede kwaliteit ook van vega gyros. Ook goede vegan opties.

Sterre
11 september 2021

Smaakte heerlijk. Mooie en complete gerechten en niet te vettig. Goede porties. De slablaadjes waren knapperig. En een halfuur eerder bezorgd dan was aangegeven. We gaan zeker nog eens bestellen!

Lou
11 september 2021

Heerlijk eten en goede service. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Milo
7 september 2021

Het lijkt wel of ze steeds beter worden! Uitstekende ingrediënten, heerlijk vegan ook. En goede service. Had per ongeluk verkeerde bezorgtijd aangegeven, maar na telefoontje kwam het alsnog op de goede tijd.

Marianne Van de Geijn
7 september 2021

De Mousaka was overheerlijk! Hebben jullie een nieuwe kok of zo? En mooi op tijd na telefoontje dat het wat later werd! Top!

F.
3 september 2021
Ko
19 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten met zn 4en

P.
17 augustus 2021

Heerlijke moussaka!

Laura
16 augustus 2021
Karen
15 augustus 2021

Het eten is heerlijk, maar bij onze bestelling zat slechts 1 van de 2 salades, en de bestelde extra pita en tzatziki zaten er beiden niet bij. Het was ook zonder de extra’s ruim voldoende, maar wel een beetje jammer dat ik er voor betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
13 augustus 2021

Eten was goed, bezorging op afgesproken tijdstip.

JD
10 augustus 2021

De 100% vegan gyros was echt keilekker!

Anouk
10 augustus 2021

erg lekker gegeten, vooral de vega gyros was echt fantastisch!

Jos
9 augustus 2021

Altijd heerlijk gesmuld van deze gyros. Jammer dat het gerecht deze keer niet echt warm meer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietske
9 augustus 2021

Lekker, warm en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 augustus 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
9 augustus 2021

Super lekker eten en altijd snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
5 augustus 2021
Kim
3 augustus 2021
Vers
31 juli 2021

Wat een lekker eten!

Fred van der Star
31 juli 2021

Deze keer genoten van een overheerlijke Gyros Maaltijd. Ook deze keer zoals altijd vlotte bezorging, deze keer door Shamida (Shammie) zelf.

Erik Trapman
27 juli 2021

Het was weer prima verzorgt. Precies op tijd bezorgd en erg lekker.

Pepijn
26 juli 2021

Magnifieke moussaka. Voor herhaling vatbaar!

Andre
24 juli 2021

Erg lekker ! kan echt niet beter!

Martijn
24 juli 2021

Heerlijk en warm eten. Geweldig lekker!

Michael
23 juli 2021

Aphrodite special , erg lekker gekruid, krokant en gevarieerd, snackbox aphrodite viel tegen

Martijn
19 juli 2021

Zeer goed gegeten. Warm, heerlijk vers en snel bezorgd. Compliment!

Pauline
19 juli 2021

Service prima Tzaziki: Lekker Vlees was te hard gebakken, en (daardoor) deels droog Gegrilde groenten: vond de combinatie van groenten niet zo lekker. Prijs-Kwaliteitverhouding niet goed.

Reactie van Aphrodite Gyros

Beste Pauline, Dank voor je feedback! Hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Onze hele manier van groenten selecteren en klaarmaken is helemaal vanaf het begin tot het einde van het proces veranderd. Dit naar aanleiding van jouw feedback, die wij volkomen terecht vonden. Inmiddels loopt het nieuwe groenten-systeem nu al een paar maanden en durven wij met zekerheid te zeggen dat wij er bijna zeker van zijn dat een tweede kans je niet zal teleurstellen! Wij hopen je dan ook snel te mogen verwelkomen en met de code SORRYPAULINE krijg je van ons €10,- tegoed via onze website. We hopen je snel weer te zien!

Felipe
17 juli 2021

Geweldig lekker en zeer attent geholpen!

Hiep
15 juli 2021

Ik twijfelde altijd om een recensie achter te laten simpelweg omdat ik het goede eten van deze Griek niet wilde delen met de rest van Utrecht. Want stel je voor dat ze ineens megapopulair worden en dat mijn bestelling niet meer op tijd kwam😅. Maar keer op keer weten ze bij Aphrodite wel hoe ze Grieks kunnen leveren. Het zou dan oneerlijk zijn om ze niet de review te geven die ze verdienen. Blijft zo op deze manier een van de beste van Utrecht. Ga zo vooral door!

Laura
15 juli 2021

Vriendelijke bezorging en superlekker eten! Goede porties en vers klaar gemaakt.

Jasmijn
14 juli 2021
Jacob
12 juli 2021

Heerlijk gegeten! Bij afhalen duurde het allemaal wat langer in verband met zondagavond-drukte, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van de gyros. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
6 juli 2021

Het was weer heerlijk! Salade met halloumi is echt een aanrader 😃

Ank DiNapoli
2 juli 2021

Lekker gegeten .super

Petra
29 juni 2021

De vegetarische moussaka was erg lekker.

Heijnen
28 juni 2021

Ik heb over t onderstaande al gebeld. Bestel graag jullie salade met geroosterde groenten omdat die veel groenten bevat en gezond is. Gister zat er enorm veel witte saus in de salade. De groenten dreven erin. Kan de saus voortaan in apart bakje geleverd, dan kan de gebruiker zelf bepalen hoeveel hij erin wilt?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
26 juni 2021

alles lekker en op tijd

Peter
22 juni 2021
Marco
21 juni 2021

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke Gyrosschotel.

Pot
17 juni 2021

Het was heerlijk.

Clara
14 juni 2021

Heerlijke gyros! Op de afgesproken tijd afgeleverd en alles was nog goed warm.

Marten
13 juni 2021

Het is gewoon heel erg lekker!

Marianne Van de Geijn
11 juni 2021

Allebei prima

An
9 juni 2021

lekker die salade met extra toppings en betere friet dan bij de snackbar ;-)

Sieneke Immerzeel-Iseger
8 juni 2021

Was weer lekker enn goed verzorgd.

Renske
7 juni 2021

Het was (weer) heerlijk! We zijn fan van de mousaka en de gegrilde groente 😃

Caroline
6 juni 2021

Heerlijke pita gyros!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
5 juni 2021

Eten was lekker en netjes op tijd

Anoniem
3 juni 2021

Eten werd snel bezorgd en het was allemaal weer erg lekker.

Nicole Frusch
2 juni 2021

Smaskte heerlijk. Prima communicatie over dat het wat later was

Emmie
1 juni 2021

Echt ontzettend lekker eten en niet duur. Is echt een ontdekking voor mij geweest, ik haal nu heel vaak af en ik ben altijd dik tevreden! Ook altijd lekker grote porties waardoor ik er vaak de volgende dag nog een lunch aan heb. De mensen zijn ook altijd heel vriendelijk. Aanrader!!

Felicia
31 mei 2021

Erg lekker!

Dirk
31 mei 2021

Keurige service en erg lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
28 mei 2021

Wat is alles toch heerlijk. Dank je wel weer. We hebben genoten. De gyros, de pita, de salade, alles was weer met liefde gemaakt. Bedankt voor het heerlijke dessert ook!

G.
28 mei 2021

Erg lekkere gerechten.

Emile
27 mei 2021
Jeroen
27 mei 2021

De gyros was op tijd klaar, smaakte heerlijk, en ook de sausjes, verpakking, temperatuur en bediening waren dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank de Groot - Schouten
24 mei 2021

Familiemenu is ideaal!

Marten
19 mei 2021
Jasmijn
18 mei 2021
Laura
18 mei 2021
Mike
16 mei 2021
Andre
16 mei 2021

Was heel, heel erg lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yfke
15 mei 2021

Heerlijk eten, goed van smaak en altijd voldoende.

Sagius
14 mei 2021

Was heel erg lekker

Angela
13 mei 2021

Het eten is altijd lekker alleen helaas moet je soms wat langer wachten op je bestelling. Dit word wel goed opgelost door iets extra's mee te geven. Super goeie service.

Ineke
11 mei 2021

het vlees was heerlijk maar wat aan de lauwe kant, dat vond ik jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bente
10 mei 2021

Geweldige moussaka met lekkere sla, zoals 'ie hoort. We hebben genoten van dit stukje maandag!

Klaas
8 mei 2021

Prima gegeten, extra vlees is niet overbodig maar dan heb je ook wel genoeg :)

Barry
6 mei 2021

Een heerlijke en goed gevulde pita Gyros!

Arjan
30 april 2021
Lianne
29 april 2021

Mooi op tijd, en de pita zonder uien werd ook daadwerkelijk zonder uien geleverd :-)

Ko
27 april 2021

prima gegeten

Ronald
22 april 2021

Was weer heerlijk en keurig op het afgesproken tijdstip

Pepijn
21 april 2021

Heerlijke pita gyros. Erg lekkere friet ook!

Texel
19 april 2021

Heerlijk Grieks eten. Veel keuze en ruime porties. We bestellen altijd hier! Bezorging is wel structureel later dan aangegeven, dus hou daar rekening mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adg
17 april 2021

Heerlijk en warme vegetarische kapsalon.

Marit Siersema
14 april 2021

In 1 woord: Geweldig!! Echt heerlijk eten, kip gyros menu besteld. Kip is erg goed gaar en goed qua smaak, frietjes zijn heerlijk doorgebakken en je krijgt er genoeg saus bij!! Aanrader

Peter
12 april 2021

Het eten was top, leuk zaakje, aardige mensen

Tim heerema
8 april 2021

Helaas waren jullie de salade vergeten bij mijn menu. Erg jammer, want jullie salades zijn juist erg lekker :)

Christien Bolt
7 april 2021

Het gyrosmenu was weer heerlijk. Het vlees een goede niet en de patat lekker knapperig.

Erik Trapman
6 april 2021

Was weer super lekker. Snel bezorgd en de Oreo CheeseCake geprobeerd. Dat is een aanrader.......

Lex
6 april 2021

Het eten was er snel en de portie heel goed. Niet eerder zo'n grote kapsalon gehad. Smaak was ook goed. Enige probleem was dat die kapsalon lauw was, prima eetbaar nog, maar alles behalve warm. En daardoor halverwege het eten echt koud. Bestel er zo weer, 4 sterren, maar warmer eten zou fijn zijn. En voor wie denkt dst het de afstand is; ik woon op nog geen 500m.

Lianne
3 april 2021

Gyros salade met haloumi; bijzonder lekker!

Corina
3 april 2021

Ook als je geen vlees eet, is Aphrodite Gyros een echte aanrader! De skepasti is heerlijk, en echt een ruime portie voor 1 persoon.

Veenendaal
1 april 2021

We hebben genoten van de aphrodite special schotel. Zeker voor herhaling vatbaar

Andre en Ewa
31 maart 2021

Heel erg lekker, warm en op tijd bezorgd.

Yfke
29 maart 2021

Heerlijk! Goed gekruid, echt lekker pita’s en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sijmen
27 maart 2021

Een heerlijke Griekse salade gegeten met enkele bijzondere ingrediënten die ik niet eerder had gegeten.

N.
27 maart 2021

Het eten hier is heerlijk en van uitzonderlijke kwaliteit. Eten werd alleen wel aan mijn huisgenoot gegeven ipv mij haha. Kan gebeuren.

Barbara
25 maart 2021

Heerlijk!!

John
18 maart 2021

Zoals altijd weer lekker. Heerlijk gegeten helaas al ruim een jaar niet naar Griekenland geweest, toch weer even dat Griekse gevoel. Top

Larissa
17 maart 2021

De bestelling werd ruim 20 min te laat bezorgd. Kan gebeuren maar zou wel netjes zijn als bezorger dan excuses aanbiedt of dat je een berichtje ontvangt dat het later komt.

Anita
17 maart 2021

helaas 50 minuten later dan de verwachte bezorgtijd gebracht. Dat is lastig als iemand nog weg moet of afspraken heeft. Tip: pas de verwachte bezorgtijd aan, neem hem (veel) ruimer of geef geen verwachte bezorgtijd. Wel een gratis flesje ouzo.

Erik Trapman
15 maart 2021

Het was weer prima in orde. Lekker gegeten!

Ank DiNapoli
13 maart 2021

Lekker gegeten en de bezorger was zeer vriendelijk.

Claudia Tetzner
11 maart 2021

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. De kwaliteit van het eten is elke keer weer perfect. Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd geleverd en meestal zelfs 10 min voor de opgegeven tijd.

RJ
10 maart 2021

Simpel, s’nachts aan de diaree

Randy
7 maart 2021

De inhoud van het familie voordeel menu is niet in verhouding tot de prijs. Werknemer gaf aan dat als ik het een GROOT probleem vond wel wat extra vlees krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
7 maart 2021

Fantastische pita gyros en heerlijke frietjes gegeten. Fijne grote porties ook. Aphrodite is echt een leuke aanwinst voor Lunetten!

Khajik
6 maart 2021

Heerlijk

Els
5 maart 2021

Was erg lekker! Doe het gauw nog een keer.

Fred van der Star
4 maart 2021

Makkelijk keuze te maken uit menu, vlotte bezorging en altijd op tijd. Allervriendelijkste en aardige bezorgster. Zoals altijd een smakelijke maaltijd.

Erwin
3 maart 2021

had voor het eerst een bestelling gedaan. Een kip gyrosschotel. Was een heerlijke maaltijd. Top en dank je wel . je ziet mij zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tommy
3 maart 2021
Nikola
1 maart 2021
Lars
1 maart 2021

Eten is heerlijk. Alle producten zijn van top kwaliteit. Helaas is de beloofde levertijd vaak niet reëel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LK
27 februari 2021

Het was weer lekker, maar we kregen niet wat we besteld hadden. Kregen 3x varkensvlees terwijl we 2x varkensvlees en 1x kip hadden besteld

Reactie van Aphrodite Gyros

Beste Len, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat het is misgegaan. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en had je ons gerust mogen bellen, dan hadden wij ons best gedaan om het direct op te lossen. Wellicht vond je dit niet direct nodig, maar ik wil je toch graag iets aanbieden om het goed te maken. Ik stuur je daarom per e-mail een kortingscode die je een volgende keer kunt gebruiken. Hopelijk tot ziens en nogmaals bedankt voor jouw recensie!

Thijs G
26 februari 2021

Uitstekend! Lekker doorgebakken knapperige patat, prima gyros en tatzikisaus zoals het hoort. Tevens bezorging bijna op de minuut af zoals aangekondigd. Kortom, niet alleen beter dan verwacht, maar zelfs beter dan gehoopt. Kudos!

Frank de Groot - Schouten
26 februari 2021

Weer lekker eten, ook de vegetarische gerechten. En perfect gebakken frietjes!

Andre en Ewa
26 februari 2021

Het was erg lekker en precies op tijd!

Jdv
25 februari 2021

Heerlijk gegeten,mooi op tijd geleverd.

Ko
24 februari 2021

Gyros mooie grote portie, moussaka wat weinig......

Els van Dam
22 februari 2021

De moussaka was perfect!

Doris
22 februari 2021

Het smaakte top, alhoewel wij dachten dat er de vorige keer een salade ook bij de Moussaka zat en dit keer was dat niet zo maar wel bij de Gyros Kip. In plaats van twee salades dus één, verder was de pita vergeten bij de Gyros kip. Echter hebben wij gebeld hierover en was de service voortreffelijk. Bovendien is de koffie hier ook grandioos. Complimenten

Eva
22 februari 2021

Altijd fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
21 februari 2021

Heerlijke maaltijd! De halve kip had een plekje wat wel érg krokant was, maar dat was een klein plekje. De smaak en malsheid maken dat dat erg snel vergeten was! Wederom naar volle tevredenheid deze bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
20 februari 2021

Het eten was super, en op tijd!

Csf
20 februari 2021

Deze keer waren we minder tevreden. Het eten kwam 10min later en was niet meer erg warm. Het vlees was zacht ipv knapperig (niet gegrild?). Er was wel goed rekening gehouden met specifieke wensen.

Reactie van Aphrodite Gyros

Hoi, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring deze keer minder was. Lauw eten is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zou je graag compenseren door je een kortingscode te sturen per e-mail. Hopelijk is het de volgende keer weer helemaal naar wens. Wat betreft de zachtheid van het vlees, kan ik vertellen dat ons vlees de ene keer wat zachter en juist malser kan zijn, bijvoorbeeld wanneer de gyros afgesneden wordt en vrijwel direct op een pita kan. Omdat iedereen andere wensen heeft, helpt het ons om te weten dat jullie het graag krokanter hebben. We gaan ons uiterste best doen om dit voortaan te onthouden, maar je mag ons er natuurlijk gerust aan herinneren in het opmerkingenveld. Nogmaals bedankt voor je recensie en ik hoop je de volgende keer weer beter van dienst te zijn!

Michiel
19 februari 2021

Heerlijke gerechten! De pitas zijn vers en luchtig, de frietjes krokant en het vlees heeft een heerlijke grillsmaak. Wij bestellen er vaker en de bezorging is altijd snel en vriendelijk!

Klaas
15 februari 2021

Vorige keer vond ik het vlees wat te weinig maar deze keer met extra vlees wat het echt genoeg! Frietjes en pitabroodje waren prima, de uitjes bij het vlees blijf ik missen maar dat hadden we al eens besproken en zijn eenvoudig zelf toe te voegen. Al met al gewoon lekker gegeten met een ouzootje erbij!

Ronald
13 februari 2021

Wegens grote drukte werd de bezorging iets later. Ik werd daarover keurig op tijd gebeld. Het eten was, net als de vorige keren, uitgebreid, goed verzorgd en heerlijk. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Liesbeth
12 februari 2021

Kwaliteit was iets minder dan vorige keer, souvlaki licht aangebrand. Tzaziki en saus vergeten. Na een telefoontje toch nagebracht. Eten was 45 minuten te laat, in totaal anderhalf uur na bestelling. Misschien een mindere avond?

Reactie van Aphrodite Gyros

Best Liesbeth, Bedankt voor jouw recensie. Het was inderdaad een onverwacht druk moment. Vanwege de sneeuw en ijs, was het daarbij voor ons moeilijk om iedereen even snel te helpen. Wij hebben ons best gedaan om hierop te anticiperen door een "Sneeuwkorting" van 15% op de site te vergeven ivm de langere bezorgtijden, maar helaas is er ook iets misgegaan met jouw eten. Voor dit alles bied ik mijn oprechte excuses aan. Ik stuur je per mail een kortingscode op die je een volgende keer kunt gebruiken. Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven om het een beetje goed te maken.

Bram
11 februari 2021

Heel lekker

Michaela
7 februari 2021

Was weer heerlijk!

Timothy
6 februari 2021

Eten smaakte heerlijk!! Belde vtv dat het iets later bezorgd zou worden, super survice!

Lenneke
4 februari 2021

Top!!

Jolanda
1 februari 2021

We hebben erg lekker gegeten, de porties zijn meer dan genoeg en erg goed verzorgd.

Nina
1 februari 2021

Zoals altijd heerlijk!

Thea de Rooij
1 februari 2021

Heerlijke giros schotels met knapperige patat en salade. Ruime porties. Echt heerlijk. Precies op tijd bezorgd. Gaan hier vaker bestellen.Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marten
31 januari 2021
Dolf
31 januari 2021

Kapsalon:👌

Toby H
30 januari 2021

Andere soorten vlees in de kapsalon dan normaal, was lekker, maar sommige stukjes leken een beetje hard en droog. Overal met iets minder dan hij normaal is

ineke jonker
28 januari 2021

Heerlijk gekruide kip of een goed pitabroodje.

Johan
27 januari 2021
Remy
27 januari 2021

Zo lekker altijd. Nu ook weer

André en Ewa
26 januari 2021

Erg lekker en precies op tijd

Peter keikes
25 januari 2021

Het was prima. Dank voor de service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronique Starmans
24 januari 2021

Super lekker!

Rietje
18 januari 2021

Erg lekkere pitabroodjes. Met heel veel vulling er op. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
18 januari 2021

Het eten is altijd erg lekker. Heerlijk doorgebakken friet en verse ingrediënten. Je krijgt echt waar voor je geld. Goeie porties en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ch
17 januari 2021
Erik Trapman
16 januari 2021

Bezorging was prima.Vlees was niet warm.

Les
15 januari 2021

Lekker en vers eten. Veel smaak en niet te zout. Super!

Luc
15 januari 2021

Topkwaliteit, het is niet anders. Geen uniworst aan standaard Griekse kruiden, maar echt gevarieerd, lekker eten. En de bezorging was zelfs 5 minuten te vroeg :-)

Joke
14 januari 2021

Het was weer heerlijk!! Alles was super gelukt en het toetje (suppa anglaise) was echt goddelijk!

Dick
14 januari 2021

Was weer heerlijk. Bezorging vriendelijk en attent.

Robbert
13 januari 2021

Wederom weer ontzettend te laat zoals altijd. Ik bestelde via de site waar ik een afhaaltijd kan kiezen. Ik kies een tijd over 45min. Ik kom bewust al 10min te laat, moet ik daar nog eens 20min wachten. Of ik nu bestel via de telefoon of website, afgesproken tijd is de afgelopen 6x nog nooit gehaald, ik sta altijd 15min te wachten daar. Een keer kan gebeuren, maar dit is gewoon slecht.

Veenendaal
11 januari 2021

De moussaka was heerlijk maar de portie vond ik wel wat klein.

Michaela
11 januari 2021

Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Een goed gevulde skepasti zoals die hoort te zijn en heerlijke pita en friet. Zowel de varkens gyros als kipgyros was enorm mals! Echt weer even alsof wij in Griekenland waren. Ook de home made oreo cheesecake was heerlijk. Leuk dat ze steeds meer wisselende toetjes hebben. Dit is voor mij (als Griekse kenner) de beste griek die er momenteel is in Utrecht en omgeving. Prijs-kwaliteit ontzettend goed.

Jasmijn
10 januari 2021
Maartje
9 januari 2021

Lekkere friet, heerlijke gyros en sausjes! Ook verrassend lekker waren de gegrilde groenten. En nog warme pita! Mmm.. En de “familiemaaltijd” is genoeg voor ons, 2 volwassenen en 2 kids van 10 en 11. Ben bang dat we elke week wat gaan bestellen!

Paul Karsmakers
9 januari 2021

De bestelling werd 10 min. later geleverd, maar het was het wachten meer dan waard. Weer heerlijk gegeten, dit keer incl. desserts. Yoghurt met honing en walnoten was zalig en de Oreo cheesecake verslavend lekker.

Marianne
7 januari 2021

Jammer dat het bijna koud was, misschien een andere tas gebruiken....?

Max
7 januari 2021

Slechts 2 minuten te laat. Ik was oprecht verbaasd. Ook complimenten over de vegetarische gyros. Deze was niet van de echte te onderscheiden. We weten dan ook niet wie deze heeft gegeten en wie de echte had. Het kan zijn dat alcoholgebruik ook invloed had op ons smaakvermogen.

Cees
6 januari 2021

Heerlijk gegeten weer, net zoals pas de Griekse gourmet-schotel ook heerlijk was.

Daniël
5 januari 2021
Godelieve
4 januari 2021

Het was erg lekker! Alles smaakte heel vers en de bezorging was erg snel en uitermate vriendelijk. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KJ
3 januari 2020
Jen
1 januari 2020

Bestelling was snel en heel lekker, fijn dat er vegan, vega opties zijn!

Peter
1 januari 2020

Zeer goed eten. 1 tip probeer de mayonaise en de tsatsiki saus beter te scheiden.

Maartje
1 januari 2020

Lekker vlees, vooral de gyros. Goeie frietjes en sausjes! En ook nog lekkere salade, voir de vitamines 😊

Aranka
31 december 2020

De bezorging was 20-25 minuten later. Op zich geen probleem, maar wel fijn als het gemeld kan worden :)

Erik Trapman
31 december 2020

Vreemd dat de kwaliteit zo fluctueert. Dit keer: Ruim een half uur te laat. Eten was veel minder dan anders. Het was koud. Friet te hart gebakken. Kip te hard gebakken. Jammer....... :-(

Marianne Van de Geijn
29 december 2020

Werd 20 min te laat bezorgd, eten was goed had iets minder zout gemogen

Marianne
24 december 2020

Was een beetje te laat....vandaar 3 sterren, meestal zijn jullie heel erg op tijd.

Annie
22 december 2020

Prima!

Clara
22 december 2020

Lekker snel geleverd en het eten is altijd top!

Nikola
21 december 2020
Els
20 december 2020
Dirk
20 december 2020

Heerlijk en mooi op tijd bezorger keurige jongeman

Zwart
18 december 2020

Prima eten, vlot gebracht

Manon
18 december 2020

Dit keer was de bezorging net 15 minuten te vroeg, gelukkig waren we net thuis! Wel weer heerlijk gegeten zoals altijd, top!

Niels
17 december 2020
Olga Leever
17 december 2020

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn van Aphrodite (we bestellen vaker bij jullie). Bezorging was een minuut of tien te laat, maar we werden hier netjes over gebeld, dus dat was geen probleem. Bedankt!

Caroline
16 december 2020

Het viel deze keer wat tegen, de pita gyros, hoewel net klaargemaakt, was een beetje koud.

Frans
13 december 2020

Ondanks dat we iets langer moesten wachten op de bezorging heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
13 december 2020

Heerlijk eten, goed op smaak zonder overheersende smaken. Bezorging stipt op tijd en als altijd Corona proof. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
12 december 2020

In plaats van de gyros een keer voor de halve kip gegaan. Ik was in afwachting, want kip kan vaak wat droog zijn. Deze was echter heerlijk sappig en lekker gekruid ook. Volgende keer weer!

Marlous
11 december 2020
Johan
9 december 2020
Fred van der Star
9 december 2020

Weer een voortreffelijke maaltijd, deze keer Griekse Kapsalon. Ook deze keer weer op tijd geleverd zoals aangegeven.

David
8 december 2020

Blijft super lekker die gegrilde verse groente, de knapperige frieten met de lekkere Griekse sauzen en Pita broodjes!

Marten
7 december 2020

Lekker, mooi op tijd :-)

Jasmijn
7 december 2020
Rietveld
7 december 2020

Top wat was t weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
6 december 2020

Het eten was heerlijk warm en de rauwkost vers. Perfect op tijd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries
5 december 2020

Vers, smaakvol, goede portie. Gewoon lekker!

Niels
4 december 2020

De gyros is prima maar ook de salade is lekker vers met bijv top olijfolie. Pita gyros blijft mn favoriet.

Gemma
4 december 2020

Ontzettend lekker gegeten weer en wat extra vlees voor de hond. ;-) Griekse jeugd van het beestje werd weer getriggerd. Ze heeft ook gesmuld. :-)

Eva
30 november 2020

Zo ontzettend lekker dit! Niet normaal. Bovendien super fijne bezorging, goedkoop én op tijd.

Andre en Ewa
30 november 2020
Erik
29 november 2020

Hij was weer top en wat een lekker sappig vlees. Hmmm.

J.H.
28 november 2020

Het was erg smaakvol, we hebben er van genoten!

Stephan Verhulst
28 november 2020

Echt heerlijk gegeten!

Mirka
27 november 2020

Heerlijk, snel bezorgd pręcika op tijd, wij gaan zeker bestellen.

Annelies
26 november 2020

De smaak van de pita is heerlijk, maar ze zijn erg afgekoeld als je ze thuis krijgt, waardoor de pita heel taai is. Jammer !

Angela
23 november 2020

De kapsalon was erg lekker, grote porties en veel gyros. Wij komen de volgende keer zeker bij jullie terug voor een heerlijke kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Karsmakers
22 november 2020

Genoten van Familie voordeel menu! Prima hoeveelheid voor 2 volwassenen + 1 kind (10j). Tijdige bezorging, maaltijd was goed verpakt.

Annabel Simons
21 november 2020

Alweer zalig gegeten!

L28
21 november 2020

Super klantvriendelijk, lekker eten!

anoniem
21 november 2020
Sultan
21 november 2020
Kim
19 november 2020

Het eten was erg lekker! De bereiding duurde helaas wat langer dan was aangegeven. Maar het was het wachten waard :)

Beerend
19 november 2020

Goedemiddag, In principe vinden we het eten heel lekker en de werknemers zijn erg vriendelijk. Helaas is het wel zo dat de laatste twee keer de bestelling niet klopte. Daar komen we dan thuis achter en dan wil je eigenlijk niet meer terug en gewoon eten. Hartelijke groet, Beerend

Randy
18 november 2020

Al een aantal keer besteld. Maar twee personen worden steeds weer ziek van het bestelde eten. Het zou kunnen komen door de hygiëne. Eten is op zich wel oké maar wij bestellen niet meer.

Xx
17 november 2020

Ik heb hier al vaak besteld, en het eten is ook superlekker. Maar het lijkt wel alsof de porties steeds kleiner worden. Bij deze bestelling had ik maar half gevulde bakjes friet, en miste bovendien een bakje saus.

Gerard
16 november 2020

Uitstekend eten tegen een prima prijs, keurig op tijd bezorgd: voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiuri
16 november 2020

Het eten was een halfuur te laat...misschien daarom dat het koud was toen het aankwam?

Brwr
14 november 2020

Eten zelf prima, 12 bakjes saus voor 3 personen, 20 min te laat zonder notificatie.

Niels
14 november 2020

Lekkere chicken bites. Knapperig / lekker.

Daniël
13 november 2020

Mjammie! Zoals altijd.

Anoniem
13 november 2020
Elma
12 november 2020

Het was weer heerlijk en ruim voldoende. De bezorging was iets later dan afgesproken, maar daar werd onmiddellijk excuus voor aangeboden . Kortom: tot de volgende keer!

Nikola
12 november 2020
Tim
11 november 2020

Erg goed eten voor een redelijk scherpe prijs. Wij gaan zeker nog vaker bestellen en zijn erg tevreden.

Fred van der Star
11 november 2020

Vlotte bezorging en altijd op het opgegeven tijstip. Zoals altijd weer een vorstelijke en smakelijke maaltijd, uitstekend verzorgd. Deze keer een Gyros Maaltijd en Pita Aphrodite.

Erik Trapman
9 november 2020

Het was weer erg lekker.

Rietveld
8 november 2020

Geweldige bezorging keurig optijd, en t was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan Minjon
7 november 2020

Het eten was heerlijk.

Evelin
7 november 2020

Lekker gegeten!!!. Lekker gekruid en lekker pita brood

Sandra
6 november 2020

Helaas misten we de frietjes en de sauzen bij onze familieschotel. De bestelling was ook aan de late kant. Ik heb twee keer gebeld, maar kreeg voicemail..Eten was verder lekker.

Avril
5 november 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling kwam op tijd en was goed warm!

Evelyn
3 november 2020

De griekse tositi Aphrodite was echt verassend lekker!

Annie
2 november 2020
Els
1 november 2020

We hebben weer heerlijk gegeten bij Aphrodite. Zoals altijd erg tevreden over de smaak en kwaliteit van het eten. Wel ging er deze keer behoorlijk wat mis met de bestelling. Eerst waren er een paar delen van de maaltijd vergeten... Toen ik daar over belde werden vrij snel de vergeten producten gebracht met drie flesjes frisdrank om het goed te maken. Dat was erg attent. Toen bleek echter dat de gegrilde groente salade die ik met extra opties had besteld niet compleet was, dat was jammer. Het was allemaal dus ontzettend lekker, maar helaas 2 keer incompleet. Hopen op de volgende keer weer beter!

Rietje van der Aa
1 november 2020

Alles was perfect. Een minpuntje. De extra bestelde tzatziki zat er niet bij.

Annelies
30 oktober 2020

Heerlijke pita, maar het was helaas niet warm genoeg meer toen het bezorgd werd.

Dylan
30 oktober 2020

Ondanks dat het lang duurde vanwege onverwachte drukte (een zeldzaamheid, neem ik aan) was het eten echt mokerlekker en heb ik er enorm van genoten. Lekkere friet, lekkere tzatziki, lekker vlees, lekker broodje, lekkere salade, kortom: geen reden om teleurgesteld te zijn. En een ouzootje gekregen omdat het lang duurde, erg lief.

Tirza
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijk en behulpzame mensen. Voor nu en nog eens!

BaLi
29 oktober 2020

Heerlijk en mooi op tijd. Meer dan genoeg. Een aanwinst voor Lunetten!

Niek
27 oktober 2020

Bezorging was wat later, maar het eten was zeer goed! Erg lekkere gyros en de salade is ook een aanrader.

Corina
25 oktober 2020

Vegetarische kapsalon was lekker, en de bakjes saus waren meer dan voldoende.

Piet
24 oktober 2020
Wilhelmer
24 oktober 2020

Nergens zijn de frietjes lekkerder.

Peelen
21 oktober 2020

Verrukkelijke broodjes, ook die met vegetarisch vlees (niet vegan denk ik?) en met gegrilde groente. Vooral die laatste vind ik echt een aanrader: hoe meer van die lekkere verschillende groentes erop, des te beter.

John
19 oktober 2020

Was mooi op tijd en de friet was goed krokant nog. Heerlijk verse salade. Prima

Rob
17 oktober 2020

Bezorging netjes op tijd ,,,kwaliteit top, temperatuur kon echt beter, was lauw.

Patricia
16 oktober 2020

Heerlijk. Super lekkere frietjes. En zowel de kip als de vega gyros was om je vingers bij op te eten. 😋

Maartje
15 oktober 2020
Linda
10 oktober 2020

Voor het eerst het familie menu besteld. Het was allemaal heerlijk, en veel, voor herhaling vatbaar! Bedankt 👍

Erik Trapman
6 oktober 2020

Het was weer helemaal TOP

Ruud
6 oktober 2020

Heerlijke estofado, top

Marlinde
6 oktober 2020

Was heel lekkerder, en kwam zelfs eerder aan!

Felix
5 oktober 2020

Arriveerde snel en was lekker

Daniël
5 oktober 2020

Erg lekker eten, en vriendelijke bediening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
5 oktober 2020

De pita gyros zijn top, beste in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
4 oktober 2020
Gerben
2 oktober 2020
Iris
29 september 2020

Ik had de vega moussaka, en die was echt heel lekker. Jammer, maar misschien ook maar goed dat deze er maar één keer per week is, anders zou ik het veel te vaak bestellen. Bezorging als altijd ook weer top!

Jason
26 september 2020
Andre en Ewa
26 september 2020

Prima,lekker en op tijd !

Doris
23 september 2020

Het was fantastisch! Gaan we zeker vaker doen!

john vd neut
21 september 2020

het smaakte weer prima en keurig op tijd afgeleverd.Was ook nog prima van temp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
19 september 2020

Heerlijk eten, maar de gewenste (en bevestigde) levertijd niet gehaald.

Andre en Ewa
17 september 2020

Erg lekker en precies op tijd.Kan niet beter !

Theo
17 september 2020

En wat een vrolijke bezorger!

Marianne Van de Geijn
15 september 2020

Eten (De Mousaka) was heerlijk en alles goed verzorgd en op mooi op tijd!

Annie
14 september 2020

De gyrosschotels waren heerlijk!

Merel
13 september 2020

Eindelijk de vegan gyros geproefd. Zowel de 'je merkt helemaal niet dat je geen vlees eet'-eter als de diehard vegetariër vonden het erg lekker :). En serieus knoflook in de tzaziki, zo hoort het!

Ellen
13 september 2020

Elke keer weer heerlijk! Goed gekruide kip, knapperig gebakken en geen vet vlees.

Rob
13 september 2020

prijzig maar het is het waard

Zwart
12 september 2020

Door drukte was bezorging later dan aangekondigd

Robin
12 september 2020

De pita met gyros was erg lekker. Wel smaakte de tzatziki op zichzelf een beetje kokosachtig; sojayoghurt, haveryoghurt of een ander plantaardig yoghurtalternatief zou denk ik beter werken. Verder zou het gemakkelijker zijn als bij het bestellen duidelijker aangegeven kan worden dat de standaardsaus niet vegan is en dat je als vegan dus een andere saus moet selecteren

Anoniem
12 september 2020

bezorging duurde lang

Iris
8 september 2020

Heerlijk vers eten, met zorg gemaakt en altijd snel bezorgd door allervriendelijkste bezorgers. Aanrader!

Mark
7 september 2020

Altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
6 september 2020

Gyros kip is heerlijk, het eten ziet er goed verzorgd uit. Je word goed op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. Echt TOP

Sieneke
1 september 2020

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franka
1 september 2020

Smakelijke pita kipgyros. Geen druipende vet uit je broodje. Ruim voldoende voor 1 persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sigrid
31 augustus 2020

Altijd weer superlekker! Alleen lukte het niet om op de website de vegetarische gyros aan te klikken, we konden alleen kiezen tussen kip en varken terwijl jullie toch ook vegetarische hebben?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
28 augustus 2020

Ja lekkere pita gyros, het vlees, salades en pita smaken lekker vers. Vriendelijke mensen ook :).

Johnutr
28 augustus 2020

De gyros pita was weer heerlijk..

Renske
25 augustus 2020

Weer héérlijk gegeten! De moussaka en de pita met gegrilde groente zijn echt té lekker!! En doordat alles vers is en er salade bij zit is het ook een gezonde maaltijd.

Tiuri
9 augustus 2020

Eten was lekker en goed gevuld. Bezorging was op tijd en netjes, dus prima! Enige minpuntje wat mij betreft was dat de ui altijd zo grof gesneden is. Naja, waar doen we moeilijk over

Andre
8 augustus 2020

Erg lekker en precies op tijd

G.
3 augustus 2020
Rixt
3 augustus 2020

Je krijgt ontzettend veel eten voor het geld dat je betaald en het was zeer lekker!

Nienke
1 augustus 2020
Robert
1 augustus 2020

Een heerlijke kapsalon!